Unika mötes och festlokaler

Vi följer myndigheternas råd och rekommendationer angående Covid 19. Vi hjälper er om ni vill planera framåt, bl.a med generösa avbokningsregler.

Boka en unik möteslokal. Årsmöte, avtackning, personaldag, familjehögtid, möhippa, svensexa, bröllop, konferens,,, boka en av våra unika lokaler som passar alla sorts möten och sammankomster. Välj mellan Sälen Business Center, Olarsgården och Lindvallens Fäbod och lappkåta. Vintertid kan ni även välja Lindalens Fäbod, TD Lounge med flera. Fyll i en förfrågan: www.jonasisalen.se/offertforfragan eller mejla: boka@isalen.se

Boka en lappkåta

Lappkåtan har plats för ca 120 sittande och rymmer upp till 300 personer för t.ex musikunderhållning/afterski. Lappkåtan har en scen och en bar. Minimum antal personer bör vara 40-50. En idealisk lokal för företagsfester, bröllop och föreningar. Privat afterski? Många välkända band och artister har underhållit på privata fester i lappkåtan genom åren.

Beroende på ändamål kan lappkåtan hyras som den är men bäst upplevelse får man förståss genom att också beställa mat, dryck, serveringspersonal och kanske underhållning genom oss. Vi har stor erfarenhet av allt från mindre konferenser till stora fester och event. Lindvallens Fäbod Lappkåta kan bokas under hela året. Vintern har såklart sin charm, sommar och höst kan vara magiskt.

Fyll i en förfrågan: www.jonasisalen.se/offertforfragan eller mejla: boka@isalen.se

Fler lokaler att välja mellan

Lindvallens Fäbod är mer än lappkåtan. Ni kan boka hela fäboden t.ex för en personaldag. Området består av bl.a härbren, lada, utomhusscen, en damm och allt är inramat av en gärdsgård. För mindre sällskap, upp till 50 personer, passar storstuga bäst. Lindvallens Fäbod ligger centralt i Lindvallen, nästgårds med Ski Lodge och Experium.

bröllop, högtid, upllevelsemiddag, konferens, fjällkonferens, skidkonferens, konferens sälen, möteslokal, jonas i sälen, lindvallens fäbod, konferensresa, sälenkonferens

Lindvallens Fäbod storstuga passar utmärkt för bröllopsmiddag, föreningsmöte, högtider och konferensmiddag. Vi har färdiga konferensmenyer och bröllopsmenyer att välja mellan men vi kan också skräddarsy efter era önskemål.

Fyll i en förfrågan: www.jonasisalen.se/offertforfragan eller mejla: boka@isalen.se

Olarsgården hotell har vacker konferenslokal. Hotellet är perfekt för såväl konferens som bröllop.

Våra lokaler är unika i sig och spetsas med nödvändig utrsutning som duk och projektor, trubadur eller vad som önskas. Olarsgården hotell och restaurang Elgen är öppet året runt. Här finns plats för upp till 120 sittande. Hotellet har omkring 50 bäddar. Vid större sällskap kan vi oftast boka upp andra boenden i hotelles närhet med, självklart då med tillgång till hotellets service.

I vårt Sälen Business Center finns en modern konferenslokal. Kombinera konferens med en bryggerivisning på Sälens fjällbryggeri som är en av våra hyresgäster på Business Center, våningen under konfernsrummet.

Fyll i en förfrågan: www.jonasisalen.se/offertforfragan eller mejla: boka@isalen.se

Allt i en unik storstuga

Ett annat unikt alternativ är Gattar storstuga. Här finns 24 bädddar fördelade på 11 unika rum. Det går med fördel att köra konferenspass i stugan där projektor, duk, frukost, lunch, middagar, kock i stugan – matlagningsaktivitet och mycket mer kan väljas till.

Fyll i en förfrågan: www.jonasisalen.se/offertforfragan eller mejla: boka@isalen.se

Välj Sälen, välj Jonas i Sälen, vi hjälper er på plats.

Välkommen med er förfrågan. Vintern är vår högsäsong och den tid då det är svårast att boka en tid som passar – var ute i god tid. Vi rekommenderar maj till november i ett alltid vackert Sälen. Varje månad har sin charm. Hör av er till oss så berättar vi aktiviteter och annat som kan vara säsongsbundet. Vi har lång erfarenhet av olika typer av arrangemang coh från små till stora grupper och stora event.

Evenemangskalender, erbjudanden och mer i vår app iSälen. Läs mer och ladda ned här.

Jonas i Sälen, Tandådalens Wärdshus, Tandådalen, Lindvallen, Sälen, Lindvallens Fäbod, Gattar, Jonas i Sälen Game Fair Följ oss på facebook för senaste nytt.

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter

%d bloggare gillar detta: