Lindalens Fäbod

OBS! INFO VECKA 16.

Lindalens Fäbod kan vara stängd måndag till onsdag denna vecka p.g.a problem med vår skoterled ut till fäboden. Se anslag. Vi räknar med att hålla öppet torsdag till söndag 10.30 till 15.00. Är fäboden stängd rekommenderar vi fika stopp på Pulsen i Östra Tandådalen och/eller på Tandådalens Wärdshus.

Lindalens Fäbod våffelstuga är ett av Sälenfjällens populäraste utflyktsmål vintertid. Njut av en våffla och kaffe i en fäbod med anor från 1734. Vi öppnar i december, följ oss på facebook.

Vi kommer att servera nybakat – kakor och bullar från vårt eget fjällbageri, Wärdshusets Bageri. Kaffe, läsk, choklad och godis. Vi serverar också nygräddad våffla (Belgisk) med grädde och hjortronsylt gjor på bär från Sälenfjällen. Här ute i vildmarken finns varken rinnande vatten eller el. Våfflorna gräddar vi på en gasspis.

Vi tar ej kort på fäboden. Betala med kontanter eller Swish.

Lindalens Fäbod ligger längs det klassiska längd skidspåret Kalven runt. Hit kan du även åka skoter.

Lindalens Fäbod kan bokas av grupper och företag som vildmarksrestaurang. Läs mer här.

lindalen, lindalens fäbod, kalven runt, våfflor, våffelstuga, våffelstuga tandådalen, Jonas i Sälen, skotersafari, skoter tandådalen, längd, längdskidor, skidspår tandådalen, vildmarksrestaurang, Lindalens Fäbod

Tandådalens Wärdshus, Tandådalen, O'Learys, O'Learys Tandådalen, Waynes Coffé,

%d bloggare gillar detta: