Lindalens Fäbod

Vi har stängt för säsongen. Välkommen tillbaka till vintersäsongen 2019/2020. För senaste nytt, följ oss på Facebook. Följ oss på bloggen året runt, www.jonasisalen.se/bloggbloggen hittar du allt som händer i Sälen under sommaren och hösten fram mot säsongsöppning. Glöm inte att ladda ned vår nya app. I appen hittar du erbjudanden, rabatter och mycket mer. Läs mer och ladda ned appen: www.jonasisalen.se/app


Info nedan aktuell t.o.m 190429.

Öppet alla dagar 10.30 – 15.00 

Följ oss på facebook så missar där vi först berättar att vi öppnar. Längdspåret Kalven Runt kan i vissa fall ha öppnat innan vi kan öppna då vi behöver kunna komma ut med skoter på vår egna skotertransportled till fäboden.

Lindalens Fäbod våffelstuga är ett av Sälenfjällens populäraste utflyktsmål vintertid. Njut av en våffla och kaffe i en fäbod med anor från 1734. Följ oss på facebook.

Vi serverar nybakat – kakor och bullar från vårt eget fjällbageri, Wärdshusets Bageri. Kaffe, läsk, choklad och godis. Vi serverar också nygräddad våffla (Belgisk) med grädde och hjortronsylt gjor på bär från Sälenfjällen. Här ute i vildmarken finns varken rinnande vatten eller el. Våfflorna gräddar vi på en gasspis.

Vi tar ej kort på fäboden. Betala med kontanter eller Swish.

Lindalens Fäbod ligger längs det klassiska längd skidspåret Kalven runt. Hit kan du även åka skoter.

Lindalens Fäbod kan bokas av grupper och företag som vildmarksrestaurang. Läs mer här.

lindalen, lindalens fäbod, kalven runt, våfflor, våffelstuga, våffelstuga tandådalen, Jonas i Sälen, skotersafari, skoter tandådalen, längd, längdskidor, skidspår tandådalen, vildmarksrestaurang, Lindalens Fäbod

 

Här ute vid Lindalen har du stor chans att träffa de charmiga Lavskrikorna.

Tandådalens Wärdshus, Tandådalen, O'Learys, O'Learys Tandådalen, Waynes Coffé,

%d bloggare gillar detta: