Jobba hos oss

 

EXTRAJOBB I SÄLEN PÅ SÖNDAGAR I VINTER!

extrajobb, jobb sälen, lediga jobb sälen, Städ i Sälen, Tvätt i Sälen, Jonas i Sälen, söka jobb, städare

Vi behöver bli fler, framförallt på söndagarna i vinter. Vill du jobba extra i Sälen i vinter – sök jobb som extra städare/lokalvårdare hos oss. Söndagarna är den stora stugbytardagen i Sälen under vintern. Det är då vi har som allra mest att göra. Även andra dagar kan bli aktuella, t.ex torsdagar.

RING INTE, LÄS MER OCH ANSÖK HÄR.

 

För senaste nytt, följ oss på Facebook.

Här hittar du massor med spännande läsning, erbjudanden och nyheter på www.jonasisalen.se

Tandådalen, jobba hos oss, lediga jobb, jobb sälen, söka jobb, extrajobb, Jonas i Sälen, Tandådalens Wärdshus

Vi söker alltid personal till Tandådalen och Tandådalens Wärdshus till vintersäsongen. Om du är utåtriktad, serviceinriktad intresserad av att jobba i ett ”gott gäng” då skickar du din ansökan till oss för en eventuell anställningsintervju. Serveringspersonal, bartender, kockar, café- och restaurangbiträde, frukostvärdinnor, disk- och städpersonal.

Fyll i dina uppgifter på formuläret här >>

Tandådalen är ett snösäkert område som öppnar liftarna i november. Här är tempot lite högre och backarna lite brantare än i övriga Sälen.

Tandådalens Wärdshus hittar du vid foten av stora backen i Tandådalen. Vi serverar lunchbuffé, á la carte, fika och står för en mycket omtalad after ski. Här finns också vårt egna bageri som bakar allt vårt matbröd, frukostbullar och fikabröd.
Våffelstugan Järnet ligger vid barnområdet i Tandådalen. Mysigt café med fika, våfflor men också något lite mer matigt.
Café Pulsen hittar man vid Tandådalen Östra där backarna är lite snällare. Café och restaurang dit både längdåkare och utförsåkare hittar. Lindalen Fäbod ligger mysigt belägen vid det populära längdskidspåret Kalven runt.

Tandådalens Wärdshus, Tandådalen, O'Learys, O'Learys Tandådalen, Waynes Coffé,

%d bloggare gillar detta: