Nyårssupé och fest

Fira in det nya året med oss i Tandådalen! På Nyårsafton är det fest och skön stämning i hela Tandådalen. Nyårssupé fullbokad!

Nyårsfest Tandådalen

Välkommen till vår stora Nyårsfest på Tandådalens Wärdshus ikväll. Entré 250 kr. Insläpp från 21.00. Åldersgräns 18+ glöm ej leg. Öppet till 02.00. Kom och dansa in det nya året med oss! DJ’s SEB & Peter Rönnlund. Välkommen!

afterski, bandlista, afteski bandlista, tandådalens wärdhus, jonas i sälen, afterski tandådalen, bandlista tandådalen, afterski sälen, dayparty, live i loungen, TD Lounge, Wärsan, Tandådalens Wärdshus, nöje tandådalen, nöje sälen

Live i Lounge, TD Lounge, partypatrullen, tandådalen lounge, live music, Jonas i Sälen, nöje sälen, nyår sälen, Wärsan Nightclub, wärsan, nattklubb sälen, veckoprogram

Live i Loungen med PartyPatrullen på TD Lounge. Vi öppnar 16.00, bandet spelar ca: 22.00. Kom och skåla in det nya året med oss! Öppet till 02.00. Välkommen!

TD Lounge, Live i Loungen, PartyPatrullen, Jonas i Sälen, Tandådalens Wärdshus, nöje sälen, nyår sälen, nyår tandådalen, fest tandådalen, fest sälen

VIKTIG INFO Vi får en många frågor angående förskottsbetalning, åldersgränser och annat och vi ber om ursäkt om vi varit otydliga. Åldersgräns 18 år. Glöm ej leg. Barn i målsmans sällskap är självklart välkomna, precis som vanligt. Efter supén är det alltså ok att barn är kvar på festen i målsmans sällskap. Går föräldrarna/målsman hem måste barn/ungdommarna i sällskapet under 18 år följa med. Som vanligt firar Skistar med sprakande fyrverkerier i Stora Backen, Tandådalen, Tandådalstorget vid 12-slaget. Festbiljetter: Åldersgräns 18 år. Glöm ej leg.

Förskottsbetalning. Vi tar som vanligt in betalning i förskott till både julbordet på julafton som nyårssupén på nyårsafton. Dessa kvällar blir alltid slutsålda och vi har många i kö, därför vill vi försäkra oss om att ni kommer. Förskottsbetalningen ger oss en garanti att ni kommer, en smidigare hantering under själva kvällen och möjlighet att planera evenemanget på bästa sätt. Vi betalar alltid tillbaka förskottsbetalning vid förhinder för t.ex sjukdom. Vi har lång erfarenhet av att detta fungerat tidigare och vår ambition och önskan är som alltid att så många som möjligt kan deltaga på festen. Frågor, skicka ett mejl eller ring kontorstid på 0280 – 333 30. Eller skicka ett meddelande/fråga på facebook.

Större fest i år men inte med liveband. Förutom själva wärdshuset med matsalen, loungen och brasan har vi i år en nybyggd nattklubbslokal en trappa ned och vårt stora tältpalats. Två DJ:s står för underhållningen från scenen med två olika sorters musik och två dansgolv. Vi kryddar detta med 6 barer. Med andra ord, vi kan ta ut svängarna ordentligt in på det nya året. Varmt välkomna att fira tillsammans med oss!

i Tandådalen, Tandådalen, vinter Tandådalen, nöje tandådalen, skoter tandådalen, Tandådalens Wärdshus

New Years dinner booked

Tandådalens Wärdshu, genuin After ski Följ oss på Facebook.com/tandadalenswardshus för senaste nytt

Tandådalens Wärdshus, afterski, Mio Express, ny lift, Tandådalen, skidor i Tandådalen

Veckoprogrammet – som vi alltid postar först på jonasisalen.se/blogg.

afterski, afterski sälen, fiesta, bandet fiesta, bandlista, genuin afterski, tandådalens wärdshus, äntligen onsdag, klubb, tdlounge, klubb tandådalen, klubb sälen, DJ, Tandådalen, Jonas i Sälen, nöje

Tandådalens Wärdshus, Tandådalen, O'Learys, O'Learys Tandådalen, Waynes Coffé,

%d bloggare gillar detta: