Julbord

Fira jul i Sälen, i Tandådalen. Boka Julbord på Tandådalens Wärdshus – ett klassiskt julbord med fjällinspirerade rätter och ett stort gottebord med julgodis från vårt egna bageri – Wärdshusets Bageri.

Boka idag, vi har begränsat antal platser per sittning. Kom och fira jul med oss på julafton, på Tandådalens Wärdshus, mitt i backen.

BOKA

Bokningen öppnas i nytt fönster.

Fira jul i Sälen, i Tandådalen. Boka Julbord på Tandådalens Wärdshus - ett klassiskt julbord med fjällinspirerade rätter och ett stort gottebord med julgodis från vårt egna bageri - Wärdshusets Bageri. Boka idag, vi har begränsat antal platser per sittning. Kom och fira jul med oss på julafton, på Tandådalens Wärdshus, mitt i backen

BOKA

Bokningen öppnas i nytt fönster.

Vill ni äta julbord innan julafton rekommenderar vi Olarsgårdens julbord som serveras fredagar och lördagar, 1-2, 8-9 och 15-16 december. Ett klassiskt julbord med egna sillinläggningar, lokala delikatesser och vilt. Läs mer och boka.

julbord, julbord sälen, julbord lindvallen, olarsgården restaurang, Olarsgården hotell och restaurang, hotell sälen, Jonas i Sälen

Snart presenterar vi fler nyheter och erbjudanden inför vintersäsongen 2017/2018 här på hemsidan och på facebook. Vi ses i Tandådalen i vinter!

För senaste nytt, följ oss på facebook.

Tandådalens Wärdshus, Tandådalen, O'Learys, O'Learys Tandådalen, Waynes Coffé,

%d bloggare gillar detta: