Bartenderutbildning i Sälen

Bartenderbolaget erbjuder dig Sälen, Sveriges fjällmetropol, möjligheten att kombinera utbildning med nöje. I samarbete med flera av Sälens aktörer erbjuder rabatter på övriga aktiviteter och har helgerna lediga för dig att utforska allt vad Sälen har att erbjuda såsom, Skoter safari, hundspann, icekart, utförsåkning, afterski och de härliga nöjeslivet som Sälen erbjuder.

Kurslokal:
BartenderBolaget i Sälen håller sina kurser i Tandådalens Wärdshus lokaler mitt i hjärtat av Tandådalens Skidområde som är en av Skistars fyra destinationer i Sälen. Sälen är Norra Europas största skidområde som med full beläggning har ca 90 000 gäster i området samtidigt.

Tandådalens Wärdshus har en av fjällvärldens mest besökta och klassiska After-Ski. I verksamheten bedrivs även Nattklubbsverksamhet på Wärsan Nightclub & Cocktailbar på TD-Lounge. Detta gör våran utbildning helt komplett då vi erbjuder praktik inom alla olika typer av barer med en så bred kunskapsbas som möjligt att stå på.

Boende:
Elevboendet ligger mitt i Tandådalen med gångavstånd till kurslokalen.
Detta betyder att du har även lika nära till backen, matvarubutik och aktiviteter i Tandådalen.

Det är klassiska fjällstugor där man delar 6-10 elever i varje stuga med alla nödvändigheter som behövs för en trevlig vistelse i Sälen.

Praktik:
Vi kommer att erbjuda praktik 7 dagar i veckan på Tandådalens Wärdshus (Nattklubb & After-Ski) samt TD-Lounge (Cocktailbar).

Läs mer om utbildningar och boka här.

bartenderbolaget, bartenderbolaget sälen, tandådalens wärdshus, nattklubb, nightclub, cocktailbar, kurs, jobb, utbildning, praktik, bartender, bartenderutbildning, barmästare

www.bartenderbolaget.se

Tandådalens Wärdshu, genuin After ski Följ oss på Facebook.

Tandådalens Wärdshus, Tandådalen, O'Learys, O'Learys Tandådalen, Waynes Coffé,

%d bloggare gillar detta: