Tävlingar

FOTO & FILMTÄVLING

fototävling, afterski, afterski sälen, afterski tandådalen, partypatrullen, tävling, foto, sälen, gilla oss på facebook, jonas i sälen

Var med och tävla! Visa världen, kompisar och kollegor hur kul och fint vi har i Tandådalen. Skicka in din bästa bild från längdspåret, från fjälltoppen, från afterskin….

Kanske visar vi den här på sajten, facebook och våra TV skärmar på Tandådalens Wärdshus. Bästa bilderna premieras med en fri fika eller en fri lunch på Tandådalens Wärdshus.

Mejla din bild/film till: oscar@isalen.se

Ange namn, tel/mejl och gärna en kort beskrivning, t.ex vilka man ser på bilden.

OBS! Personer på bild/film skall ge sitt medgivande till publicering. Vi plockar bort bild direkt vid anmälan. Vi förbehåller oss rätt att returschera bild.

  • Skicka in din bästa bild till: oscar@isalen.se
  • Bästa bilderna/filmerna premieras med en fri fika eller fri lunch på Tandådalens Wärdshus
  • Tävlingen pågår hela säsongen!

Tandådalens Wärdshus, afterski, Mio Express, ny lift, Tandådalen, skidor i Tandådalen

Titta på de fina gamla bilderna från Transtrands Hembygdsförening – Visst är det kul att det finns bilder sparade från förr och visst vore det roligt om just din bild blir en del av Tandådalens och Sälens historia.

Pristagare i fototävlingen hitintills:

fototävling, foto, filmtävling, tandådalens wärdshus, tandådalen, jonas i sälen

Bilden ovan. Foto: Linus Hagert Malm. Cornelia i backen. Grattis!

fototävling, afterski, afterski sälen, afterski tandådalen, partypatrullen, tävling, foto, sälen, gilla oss på facebook, jonas i sälen

Bilden ovan. Foto: Mikael Muhr. Mikael fångar den fantastiska längdsäsongen i Tandådalen med en bild från spåren vid Pulsen, Östra Tandådalen.

Bilden nedan. Älgen, skogens konung är ett stort och fascinerande djur på nära håll. Inte minst  alldeles invid stugan i Sälen. Staffan Lindgren höll sig kall och hann föreviga ögonblicket.

fototävling, afterski, afterski sälen, afterski tandådalen, partypatrullen, tävling, foto, sälen, gilla oss på facebook, jonas i sälen


Vi har ett par vinnare i vår gilla, dela och gissa snödjuptävling. Kul med många deltagare och att de flesta är optimistiska och positivt inställda till snötillgången i Tandådalen! Vi startade tävlingen 10:e januari. Redan då såg vi att detta skulle bli en mycket bra vinter i Tandådalen. Vi har konstant legat en bra bit över ett snitt från tidigare år, vi har haft klart mest snö i Sälen och vi har legat i topp, före nästan alla större skidorter i Sverige och Norge. Ja även före många skidbackar och orter längre norrut och på högre höjd.

Snön har smyckat träden exceptionellt många dagar – och soliga dagar hitintills! När snöflingorna väl landat på marken vidtar nästa magiska moment. Spårmaskiner och pistmaskiner har jobbat hårt med att förvalta ”det vita guldet” på allra bästa sätt. Vi kan inte minnas när längdskidspåren runtom i Tandådalen fått så mycket beröm och lovord och vi kan inte minnas när backarna – från Svansen i Östra Tandådalen till Solbackarna inklusive parkerna – har fått så mycket positiva tillrop. Hela ”vårt” skidområde som inkluderar Hundfjället med Trollskogen, Väggen och World cup backen har varit öppet, vitt och preparerat länge.

Som ett brev på posten har vi fått ytterligare 5 cm nysnö senaste dygnet och snödjupet idag söndag är hela 92 cm! Perfekt eftersom vi åker till den 23:e april och då Påsken är sen i år. Nu börjar vårvintern – enligt många den bästa 5:e årstiden i fjällen!

tandådalen, snö sälen, tandådalens wärdshus, jonas i sälen, afterski, snödjup sälen, snödjup tandådalen, tävling, öppna liftar, öppna backar, sälen, nysnö, puderalarm, snökanon

Grattis till Fredrik Sjölin som vinner 2 st lunch på Tandådalens Wärdshus. Han lottades till vinnare av alla som deltagit.

Grattis också till Annica Ahl som gissade exakt rätt. Annica vinner 1 st lunch på Tandådalens Wärdshus.

Tandådalens Wärdshus, Tandådalen, O'Learys, O'Learys Tandådalen, Waynes Coffé,

%d bloggare gillar detta: