Påsk Utomhusafterski

 

Påskprogrammet hittar du här. Allt om Påskfirandet i Tandådalen och hos Jonas i Sälen. Utomhusafterskin på Långfredag, artisterna, tiderna, live i loungen, SPA, barn- och familjeaktiviteter, erbjudanden, tips och mycket mer. Påskprogrammet vecka 15.

Jonas i Sälen – Årets förtagare i Malung, Lima, Sälen 2016 – och Tandådalens Wärdshus presenterar påsken 2017 i Tandådalen, Sälen. Vi har aktiviteter och ett rikt nöjesutbud hela påskveckan toppat med Påskens höjdpunkt: Fjällvärldens största Utomhusafterski på Långfredag 14:e april. Tandådalens Wärdshus fyller hela Tandådalstorget med mat, dryck och aktiviteter. Redan vid lunch drar DJ Ishak Assia igång. Valle kommer ha sitt eget område och han kommer givetvis uppträda med sin Påskshow. PartyPatrullen kör Påskafterski 10 – 17:e april. Långfredagens konferencier är folkkära Lasse Kronér som kommer bjuda på skämt såväl som en och annan sång. För er som ”bara” sett Lasse i barn- och familje TV program skall veta att han kan riva av en rocklåt som få. Lasse behöver knappast presenteras ytterligare eller?

Lasse Kronér slog igenom som en av medlemmarna i Triple & Touch och han tävlade i Melodifestivalen 1996. I TV har han blivit ett med folket som programledare för Bingolotto, Doobidoo, Smartare än en femteklassare och Årets sockerbagare.

Tyngden i årets uppsättning står utan tvekan Mats Levén för.

Mats är frontman/lead singer i bandet Candlemass. Genom åren har han samarbetat med gitarristen Yngwie Malmsten, Therion, Swedish Erotica, Krux och många fler. Han spelar också med i ett AC/DC coverband, AB/CD. Under 2016 har han turnerat i USA med Trans-Siberian Orchestra. Läs mer om Mats Levén här.

Uno Svenningsson slog igenom som sångare i bandet Freda med bl.a hitlåten ”Vindarna”. Sedan 1994 har han gett ut egna album. Uno har skrapat ihop en enorm låtskatt genom åren. I den hittar vi bl.a ”Tro på varann” med Eva Dahlgren, ”Under ytan”, ”Ge inte upp” med Freddie Wadling, ”Vågorna”, ”God morgon” med Irma Schultz, ”Storebror” med Frispråkarn m.fl. Vi hittar också bl.a samarbeten med Ken Ring och låten ”Mamma” och många fler. Uno Svenningsson har också deltagit i Melodifestivalen 2007 och 2016. Många av Uno:s låtar har blivit riktigt folkkära. Texterna berör, känns och är levande aktuella.

Som vanligt håller PartyPatrullen ihop det hela på scenen. Tillsammans kommer de leverera hitsen vi känner igen, allsången och medryckande rock som hörs över hela fjället. Och som vanligt blir det ingen Fjällvärldens största Utomhusafterski utan din medverkan. Precis som inne på Tandådalens Wärdshus så går vi All-in. Allsång, pjäxdans, conga tåg – vi skall höras till Trysil och ned till Sälens by.

Långfredag, Utomhusafterski, Uno Svenningsson, Mats Levén, Lasse Kroner, PartyPatrullen, Valle, Tandådalen, tandådalens värdshus, påskhelg, påsken, sälen

Långfredag, Utomhusafterski, Uno Svenningsson, Mats Levén, Lasse Kroner, PartyPatrullen, Valle, Tandådalen, tandådalens värdshus, påskhelg, påsken, sälen

Missa inte Påskdagen (söndagen). Då kör vi Nattafterski med PartyPatrullen samtidigt som det är Midnattsskidåkning i Tandådalen.

Nattafterski, Midnattsskidåkning, uteafterski, tandådalen wärdshus, tandådalen påsk, påskdagen, nattafterski sälen, partypatrullen

Nattafterski, Midnattsskidåkning, uteafterski, tandådalen wärdshus, tandådalen påsk, påskdagen, nattafterski sälen, partypatrullen

Nattafterski, Midnattsskidåkning, uteafterski, tandådalen wärdshus, tandådalen påsk, påskdagen, nattafterski sälen, partypatrullen

VÅRSKIDÅKNING i TANDÅDALEN

Från vecka 10 och fram till säsongsavslutningen stora fest, UtomhusHousen den 23:e april, kör vi genuin, kvalitetsafterski i toppklass med populära band. • PartyPatrullen • Br Haaks • Sveriges Näst Snyggaste Band • Damernas och Rock Circus

Vi skall ge antalet soltimmar i mars och april en match. Så fort väder och annat tillåter kör vi uteafterski på solverandan. Denna, den femte årstiden – vårvintern – anses av många vara den allra bästa. Inget underställ som knövlar, frågorna är hanterbara: ett åk till eller en kall dryck på uteserveringen, solbrillor eller googels, selfie med solen i bakgrunden eller selfie med baren i bakgrunden. Missa inte mars och april i Tandådalen.

AVSLUTNINGSHELGEN

Efter Påsken och PartyPatrullen kör Göbel afterski ett par dagar. Därefter kommer Rock Circus 20 – 22 april, torsdag – lördag. Lördag den 22:a april går vi all-in där vinter möter vår, där dag möter natt: Nattafterski med Midnattsskidåkning. På scen: Rock Circus. När vi vaknar för sista skiddagen är Midsommar blott 60 dagar bort.

UTOMHUSHOUSEN

Festen som avslutar säsongen i Tandådalen. Vilka akter som spelar meddelas senare. Var med när vi släpper biljetterna då de går åt som smör i solsken.

VAD HÄNDER I SÄLEN EFTER VINTERSÄSONGEN?

Någon veckas lugn – en fantastisk tid för en fjällkonferens t.ex – sedan börjar det röra på sig. Pingsthelgen, 3 – 4 juni arrangerar Jonas i Sälen ett av årets riktigt stora evenemang. Jakt- och fiskemässan på Lindvallens Fäbod. Ett måste för den jakt, fiske, hund och vildmarksintresserade. Här kommer finnas musik, hantverk och mattorg. Den stora nyheten i år är att vi utökar mässan med ett Outdoor torg, löpning, vandring, cykel, kanot, klättring.

Jonas i Sälen Game Fair – Outdoor Summer Market – 3 – 4 juni – Starta sommaren i Sälen!

Mer info kommer.

Tandådalens Wärdshus, Tandådalen, O'Learys, O'Learys Tandådalen, Waynes Coffé,

%d bloggare gillar detta: