After Ski

Vi har stängt för säsongen. Tack alla gäster för en magisk vinter16/17. Lunchöppet på Lindvallens Fäbod måndag-fredag, 11.0 -15.00 från 24/4 fram till jakt, fiske & outdoormässan 3-4 juni.

Här hittar du erbjudanden, nyheter inför nästa säsong, reportage, sommaröppettider, konferens, jakt, fiske, barnaktiviteter och mycket mer. Följ och gilla oss på Facebook.

Tandådalens Wärdshu, genuin After ski facebook.com/tandadalenswardshus

Tandådalens Wärdshu, genuin After ski facebook.com/jonasisalen

Tandådalens Wärdshu, genuin After ski facebook.com/jonasisalengamefair

Boka bröllopsfest på fäbod. Konferens i underbar fjällnatur. Boka exklusiv storstuga för kommande säsong. Hyra kontorslokal i Sälen. Arrangera en föreningsresa till jakt & fiskemässan. Vi har alltid öppet. Ring kontorstid: 0280 – 333 30 eller skicka ett mejl.

Jonas i Sälen, Tandådalens Wärdhus, Dalarna, Lindvallens Fäbod, Jonas i Sälen Game Fair, sommaröppet, konferens sälen, bröllop i sälen

 

Genuin Afterski mitt i backen på Tandådalens Wärdshus, varje dag kl: 15.00. Välkommen! Genuin Afterski, vad är det? Denna film – Afterski med Götz Kalas vecka 7 – tycker vi sammanfattar det bra:

 

Bandlista med artister för vintersäsongen 2016/2017. Reservation för ändringar. Uppdaterad 170331. För senaste nytt, följ oss på facebook.

afterski, afterski sälen, tandådalens wärdshus, bandlista, Jonas i Sälen, genuin afterski, partypatrullen, Tandådalen

 

Ladda ned bandlistan som pdf.

Genuin, After Ski, mitt i backen, Tandådalens WärdshusAfter ski MojjeUtomhushousen

Genuin After-Ski hittar du hos oss på Tandådalens Wärdshus. På Tandådalens Wärdshus har After-Ski varit ett självklart inslag sedan 1963. Det hela började en gång i tiden med att restaurangen tyckte de hade för lite gäster framåt eftermiddagen. Då började man med att underhålla i liftköerna för att locka in folk till restaurangen och After-Ski i den form vi känner till idag tog sin början. Vi på Tandådalens Wärdshus gillar den genuina After-Skin med live musik, folkkära artister, allsång och pjäxdans. Men After-Ski på Tandådalens Wärdshus är mer än så.

Vi förnyar oss år från år. På påsken har vi förmodligen fjällvärldens största utomhus After-Ski. När backarna i Tandådalen är öppna för midnattsskidåkning så kör vi givetvis Midnatts After-Ski på Tandådalens Wärdshus. Vi har Utomhouseafterski och flera fredagar kör vi Live i Lounge på TD Lounge. Välkommen till oss på Tandådalens Wärdshus för en genuin After-Ski upplevelse!

Tandådalens Wärdshus, Tandådalen, O'Learys, O'Learys Tandådalen, Waynes Coffé,

%d bloggare gillar detta: