After Ski

Jonas i Sälen och Tandådalens Wärdshus presenterar afterski bandlistan för vintersäsongen 2017/2018. Afterski Bandlista pdf. Med reservation för ändringar. Senaste nytt, följ oss på facebook.com/tandadalenswardshus Varje vecka postar vi veckoprogrammet på jonasisalen.se/blogg.

afterski, afterski sälen, afterski tandådalen, afterski tandådalens wärdshus, Tandådalens Wärdshus, Jonas i Sälen, bandlista, bandlista tandådalens värdshus, After Ski, genuin afterski, live music

 

 

Några förtydliganden till säsongens lista. En nyhet i år är bl.a våra DayPartys. Mer info om dessa kommer. På en DayParty afterski är det bl.a DJ’s som står för underhållningen. De dagar vi kör DayParty spelar istället bandet på TD Lounge på kvällen. Spelningar i nya nattklubbens regi kommer presenteras senare. Likaså vilka kvällar som vi kör Live i Loungen på TD Lounge. Kolla i veckoprogrammet.

DayParty och Nattklubben är en utveckling av vårt nöjesutbud i Tandådalen. Vi värnar den genuina afterskin med pjäxdans, allsång och congatåg. Samtidigt jobbar vi ständigt med att utveckla vårt utbud. På så sätt kom UtomhusHousen och Live i Loungen på TD Lounge till. Nu tar vi ytterligare steg denna säsong med en större scen, fler barer och massor av nyheter kvar att presentera.

söndagarna står det Afterski DJ. Alltså inget liveband eller trubadur men inom kort presenterar vi en efterlängtad och efterfrågad söndagsnyhet.

Precis som vanligt presenterar vi också påskens artister senare. Fjällvärldens största Utomhusafterski på Långfredagen och Påskaftonens härliga afterski med PartyPatrullen och en lång rad gäster.

Till sist vill vi också uppmärksamma om Sälens Lugnaste Afterski, garanterat utan musik, där du kan njuta av en god Sälenöl framför öppna brasan i lugn, rogivande fäbodmiljö på Lindvallens Fäbod. Vi öppnar Lindvallens Fäbod om några dagar. Mer info i veckoprogrammet.

Välkommen till Tandådalens Wärdshus i vinter!

Följ oss här på bloggen i vinter: www.jonasisalen.se/blogg

För senaste nytt följ oss på Facebook:

Jonas i Sälen, Tandådalens Wärdshus, Tandådalen, Lindvallen, Sälen, Lindvallens Fäbod, Gattar, Jonas i Sälen Game Fair  facebook.com/tandadalenswardshus

Jonas i Sälen, Tandådalens Wärdshus, Tandådalen, Lindvallen, Sälen, Lindvallens Fäbod, Gattar, Jonas i Sälen Game Fair  facebook.com/warsannightclub

Genuin aftersski, vad är det? Denna film – Afterski med Götz Kalas vecka 7 – tycker vi sammanfattar det bra:

 

Vi har en ny lång säsong framför oss. Nedan en film från Långfredagens Utomhusafterski, Påsken 2017.

 

Genuin, After Ski, mitt i backen, Tandådalens WärdshusAfter ski MojjeUtomhushousen

Genuin After-Ski hittar du hos oss på Tandådalens Wärdshus. På Tandådalens Wärdshus har After-Ski varit ett självklart inslag sedan 1963. Det hela började en gång i tiden med att restaurangen tyckte de hade för lite gäster framåt eftermiddagen. Då började man med att underhålla i liftköerna för att locka in folk till restaurangen och After-Ski i den form vi känner till idag tog sin början. Vi på Tandådalens Wärdshus gillar den genuina After-Skin med live musik, folkkära artister, allsång och pjäxdans. Men After-Ski på Tandådalens Wärdshus är mer än så.

Vi förnyar oss år från år. På påsken har vi förmodligen fjällvärldens största utomhus After-Ski. När backarna i Tandådalen är öppna för midnattsskidåkning så kör vi givetvis Midnatts After-Ski på Tandådalens Wärdshus. Vi har Utomhouseafterski och flera fredagar kör vi Live i Lounge på TD Lounge. Välkommen till oss på Tandådalens Wärdshus för en genuin After-Ski upplevelse!

Tandådalens Wärdshus, Tandådalen, O'Learys, O'Learys Tandådalen, Waynes Coffé,

%d bloggare gillar detta: