Storstuga söndag till torsdag

Sista minuten! Gattar storstuga i Tandådalen är ledig söndag till torsdag vecka 4 och 5 och öven vecka 8 och 9. Gattar storstuga med sina 24 bäddar fördelade på 11 rum är idealisk för en större grupp eller företagets skidkonferens. Boka, fyll i en enkel förfrågan.

Boka, fyll i en enkel förfrågan.

OBS! Ett litet stavfel i bilden ovan. Söndag till torsdag skall det stå. Givetvis går det bra att boka enstaka, valfria dagar söndag till torsdag. Kontakta oss för pris: boka@isalen.se

 

Hütte, Sauna, Whirlpool, Sälen, Jagd, Elchjagd, Birk, Sälefjällen, Scandinavian Mountains

Boende i storstuga, söndag – torsdag. Sängkläder och handdukar, bäddat med Canada Goose. Slutstädning vid avresa. Konferens i stugan. Vi fixar utrustningen som projektor och duk. Boka våra populära tillval som t.ex frukost i stugan. Vi fyller kyl & skafferi.

Boka, fyll i en enkel förfrågan.

All inclusive, bo i Sälen, Gattar, lodge, cabin, storstuga, Jonas i SälenGattar, storstuga, konferens, konferens i Sälen, bo i Sälen, fjällkonferens

Utomhus jacuzzi, abstu och relax.

Boka, fyll i en enkel förfrågan.

middag fäbod, Lindalens Fäbod, Lindalen, Jonas i Sälen, sälen konferens, företag sälen, brasseradé, bröllop sälen

Tillval. Upplevelsemiddag på fäbod.

Lindalens Fäbod i Sälen anno 1734 (samma år som Linné var i Dalarna). Här har tiden på många sätt stått stilla. Dagtid serveras härliga våfflor med hjortronsylt. På kvällen tar vi oss hit med skoter och skoterslädar. En fantastiskt mysig stuga med plats för upp till 30 personer. En unik upplevelse.

Vår specialité kvällstid är brasseradé – franska bordsgrillar. Grillarna är gjorda av en bysmed utanför Chamonix i Franska alperna. Grilla köttet på egen hand vid bordet och välj på såser, sallader och tillbehör från en generös buffé. Självklart serveras passande Franska viner till!

Boka, fyll i en enkel förfrågan.

Boka, fyll i en enkel förfrågan.

Läs mer & boka: www.olarsgarden.se

Boka, fyll i och skicka en förfrågan www.jonasisalen.se/offertforfragan

 

Boka, fyll i och skicka en förfrågan www.jonasisalen.se/offertforfragan


Evenemangskalender, erbjudanden, tävlingar och mycket mer hittar du iSälen appen. Läs mer här: www.jonasisalen.se/app

Ladda hem appen.

Sälenkassen, Jonas i Sälen, helgkasse, julkasse, julbord, festkasse, festmiddag, stugmiddag, middag i stugan, Sälen, mat i Sälen, matkasse, matkasse sälen, middagskasse, middagskasse sälenSälenkassen, Jonas i Sälen, helgkasse, julkasse, julbord, festkasse, festmiddag, stugmiddag, middag i stugan, Sälen, mat i Sälen, matkasse, matkasse sälen, middagskasse, middagskasse sälen

Följ oss året runt på jonasisalen.se/blogg

Jonas i Sälen, Tandådalens Wärdshus, Tandådalen, Lindvallen, Sälen, Lindvallens Fäbod, Gattar, Jonas i Sälen Game Fair Följ oss på facebook för senaste nytt.


Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter

%d bloggare gillar detta: