Utomhushousen 2019

Årets höjdpunkt, en dag då Sälens legendariska säsongare från Sälens begynnelse möts upp för att skåla, skratta och dansa tillsammans med alla fantastiska skidåkande och festsugna gäster på fjället!

Läs mer och följ oss på Facebook här.

VI HAR NU 80 BILJETTER KVAR SEN ÄR DET HELT SLUTSÅLT TILL ÅRETS UTOMHUSHOUSE!!!

Detta kommer för övrigt bli det bästa eventet vi gjort hittills så se till att säkra din biljett nu!

Köp biljett här!

 

Evenemangskalender, erbjudanden och tävlingar hittar du iSälen appen. Läs mer här: www.jonasisalen.se/app

Ladda hem appen.

Sälenkassen, Jonas i Sälen, helgkasse, julkasse, julbord, festkasse, festmiddag, stugmiddag, middag i stugan, Sälen, mat i Sälen, matkasse, matkasse sälen, middagskasse, middagskasse sälenSälenkassen, Jonas i Sälen, helgkasse, julkasse, julbord, festkasse, festmiddag, stugmiddag, middag i stugan, Sälen, mat i Sälen, matkasse, matkasse sälen, middagskasse, middagskasse sälen

Följ oss året runt på jonasisalen.se/blogg

Jonas i Sälen, Tandådalens Wärdshus, Tandådalen, Lindvallen, Sälen, Lindvallens Fäbod, Gattar, Jonas i Sälen Game Fair Följ oss på facebook för senaste nytt.

afterski tandådalen, afterski sälen, öppna liftar, Tandådalens Wärdshus, nöje tandådalen, öppna backar, Mio Express, skidor sälen, Sälen, Tandådalen

För öppettider på våra olika enheter i Tandådalen, se lokala anslag och Facebook. För liftar och backar, se mer på skistar.com.

Följ oss året runt på jonasisalen.se/blogg

östra tandådalen, pulsen, café pulsen, lunch, mat i backen, snow park, parkåkning, varm choklad

Njut av en härlig säsongsavslutning i Tandådalen med massor av livemusik, tävlingar i backen och snowboardevenemanget Nitro Good Times weekend i SkiStar Snow Park.

Rockklassikers Snörock 2019
Under Sälen Winter Finale flyttar radiostationen Rockklassiker in i Tandådalen! Det bjuds på Rockklassiker livesändningar, aktiviteter med Snörockens samarbetspartners och after ski där Rockklassikers husband ser till att det bokstavligen kokar både på scenen och i publiken när de bjuder på tidernas bästa rockhits!

Nitro Good Times weekend
Nitro Snowboards hjälper till att bygga en grym avslutningspark. Provåk Nitros brädor i parken, se åkare tävla mot varandra (eller delta själv) i en bankedslalom-liknande bana genom hela parken. Bäst tid vinner fina priser från Nitro Snowboards!

Under helgen är det också Nitro Track & Style XL, en rolig tävling i Killybacken där snowboardåkare tävlar i heat, head2head i en specialbyggd bana med hopp och skarpa kurvor. Först ner med bäst stil går vidare!

Program Nitro Good Times Weekend fredag 26/4
Fri åkning i den specialbyggda parken som kommer att vara öppen för alla. Du får även möjlighet att testa nästa säsongs snowboards från Nitro.
Vid lunch kommer vi att bjuda på grillad korv och riktigt bra häng. Kl. 11.00 är det Ride the snake som är en slalomtävling genom parken.

Program Nitro Good Times Weekend lördag 27/4
Vi fortsätter att ösa på i den roliga avslutningsparken och testar snowboards under förmiddagen.
På eftermiddagen är det dags för vår populära tävling Track ’N’ Style. Vi kör igång tävlingen ca. 15.00!

Program Nitro Good Times Weekend söndag 28/4
En sista dag tillsammans i parken. Vi krämar ur de sista krafterna i våra ben och laddar om för vår och sommar!

Jonas i Sälen presenterar ett nytt ”blad” till stugpärmen. Nyheter om våra nya tjänster till dig som privatperson, vare sig du är bofast, stugägare, besökare, Sälengäst,,,

Vi, familjeföretaget Jonas i Sälen, driver en rad verksamheter inom besöksnäringen i Sälenfjällen. Med ”Ny info till stugpärmen” vill vi förenkla för dig som gäst och kund så att just du lättare hittar våra aktuella erbjudanden, tips och information och som kan vara av särskilt intresse för dig som stugägare.

Här kan du läsa nya bladet till stugpärmen som pdf och skriva ut.

 

Boka en konferens söndag till torsdag i Sälen. Bo i exklusiva storstugan Gattar i Tandådalen. Fyll dagarna med aktiviteter som skidåkning, skotersafari, 5-kamp på fäbod… Jobba effektivt i storstugan framför brasan eller boka in er i vårt nya konferensrum på Sälen Business Center.

Be om offert

RING: +46 (0)280 333 30

Följ oss året runt på jonasisalen.se/blogg

Jonas i Sälen, Tandådalens Wärdshus, Tandådalen, Lindvallen, Sälen, Lindvallens Fäbod, Gattar, Jonas i Sälen Game Fair Följ oss på facebook för senaste nytt.

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter

%d bloggare gillar detta: