Glad Påsk!

Långfredag och dags för fjällvärldens största utomhusafterski. Vi öppnar området kl: 12.00 med utomhusbarer och grill. Inne på Tandådalens Wärdshus hittar du asiatisk streetfood.

  • 12.00 Afterski området öppnar med utomhusbarer mm.
  • 13.30 Fjällvärldens största utomhus Quiz. Vi tävlar om fina priser med iSälen appen.
  • 15.00 Fjällvärldens största utomhusafterski. På scenen, favoriten från förra påsken: Mr DJ (Pelle Cederlund) Partypatrullen med på trummor Mikkey Dee, Br. Haaks.
  • Tävla med Jonas i Sälen & Coca Cola – i appen!
  • Tävla i fjällvärldens största utomhus quiz på Långfredag – i appen! 

Påskprogrammet vecka 16 på bloggen hittar du här.

Förbered dig och var med genom att ladda ned iSälen appen. Läs mer här: www.jonasisalen.se/app

Ladda hem appen.

Sälenkassen, Jonas i Sälen, helgkasse, julkasse, julbord, festkasse, festmiddag, stugmiddag, middag i stugan, Sälen, mat i Sälen, matkasse, matkasse sälen, middagskasse, middagskasse sälenSälenkassen, Jonas i Sälen, helgkasse, julkasse, julbord, festkasse, festmiddag, stugmiddag, middag i stugan, Sälen, mat i Sälen, matkasse, matkasse sälen, middagskasse, middagskasse sälen

Påskprogrammet vecka 16 på bloggen hittar du här.

, afterski, afterski tandådalens wärdshus, afterski haaks, afterski br haaks, br haaks, Juno, Tandådalens Wärdshus, veckoprogram, vecka 5, partyvecka, partyhelg, Lindalen, Lindalens Fäbod, kalven runt, längdspår, skidspår, våffelstuga, våfflor tandådalen, skoter, skotersafari, skotertaxi, snö, snödjup, skidor, backar, liftar, Hundfjället, bad tandådalen, lunch, lunch tandådalen, TD Lounge, tandådalen lounge, live i loungen, live i loungen haaks, schlagerfredag, schlager sälen, Wärsta Schlagern, Wärsan, Wärsan Nightclub, O'Learys, O'Learys Tandådalen, Lördgasklubben, Måndagshousen, Äntligen onsdag, Jonas i Sälen, Pinchos, Pinchos Sälen, Olarsgården, Olarsgården hotell, Elgen, restaurang sälen, Lindvallens Fäbod, storstuga, stuga sälen, konferens, Järnet, Pulsen, Bakfickan, matlådor, avhämtning, avhämtning sälen, Sälenkassen, middag avhämtning, bandlista, Business Center, konferenshotell, fjällstuga, boende sälen, kortvecka, stugor sälen, VIP, vip bord, vip paket, DJ, gästlista, nattklubb sälen, nattklubb tandådalen

Påskprogrammet vecka 16 på bloggen hittar du här.

Ikväll efter utomhusafterskin fortsätter festen i Tandådalen:

• Fredag Långfredag 19 april Music Quiz med Rasmus Almqvist på TD Lounge 20.00
• Fredag Långfredag 19 april Live i Loungen med Partypatrullen TD Lounge 18.00-01.00 Live ca 22.00

Påskprogrammet vecka 16 på bloggen hittar du här.

 

Partypatrullen, Rock Circus, Wärsta shclagern, schlagerfredag, Wärsan, Wärsan Nightclub, Tandådalens Wärdshus, Trettonhelgen sälen, Lindvallens Fäbod, café lindvallen, Pinchos, pinchos sälen, Pulsen, Kalven runt, skidor, längdskidor, skotersafari, Olarsgården, restaurang sälen, Sälenkassen, Jonas i Sälen, afterski, afterski sälen, afterski tandådalens wärdshus, Lindalens Fäbod, VIP, DJ, TD Lounge

Boka VIP bord till afterski och nattklubb. Skicka ett mejl.

Här ligger O’Learys Tandådalen och TD Lounge. Wärsan Nightclub ligger på nedervåningen i Tandådalens Wärdshus.

 

skotertaxi, skotersafari, skoter konferens, skoter sälen, Jonas i Sälen, Sälenaktiviteter, skotertur, fjällkonferens, skoter aktivitet, boka skoter

Uppdatering, nattkartan. Pizzastugan har upphört. PS. Vi har ett fullgott alternativ. Köp våra matlådor till stugan. Funkar som både lunch, middag och nattamat.

OBS! På Långfredagen enkelriktas Stjärnvägen mellan Hundjället och Tandådalen för att användas som parkering. Låt bilen stå och ta en promenad. Det tar ca 20 minuter att gå från Hundjället till Tandådalen. För dig som måste köra och vill vara med på festen – kom ihåg, vi har massor av goda alkoholfria alternativ att välja mellan.

Påskprogrammet vecka 16 på bloggen hittar du här.

Följ oss året runt på jonasisalen.se/blogg

Veckprogrammet hittar du först i vår app iSälen. Läs mer och ladda ned här.

Jonas i Sälen, Tandådalens Wärdshus, Tandådalen, Lindvallen, Sälen, Lindvallens Fäbod, Gattar, Jonas i Sälen Game Fair Följ oss på facebook för senaste nytt.

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter

%d bloggare gillar detta: