Utomhushousen PreParty

Måndag, Utomhushousen Preparty 2.0 på Tandådalens Wärdshus. Vi har fått en hel del frågor och önskemål så som ”kan ni inte köra ett till preparty till UtomhusHousen?” Så i det tysta har vi återigen lyssnat och planerat så nu kan vi med stor glädje och spänning äntligen presentera det andra PREPARTYT till UtomhusHousen 2019 – Tandådalen – Sälen Måndagen den 1 april! Vi bommar då igen undervåningen och smäller upp dörrarna till övervåningen men framförallt till stora scenen ute i tältet som då är ombyggd och laddad för fest med massor av laser, kolsyra och konfetti!

På scenen kommer vår allas DJ OP tillsammans med vår lurviga vän DJ Altégo styra det musikaliska skeppet och ge er en upplevelse i sann UtomhusHouse-anda. Mellan 22-01 kör vi i festival delux i tältet och mellan 01-02 så flyttar vi in festen och kör afterhour på Wärsan!

VIP: VIP@isalen.se

Ålder: 18+
Inträde:
50:- Innan 23.30
100:- Efter 23.30

22-01 i Tältet
01-02 Afterhour inne på Wärsan

Varmt välkomna!!

Till evenemanget på Facebook.

Vi laddar samtidigt för kommande Utomhushousen, Påsken, Snörocken och andra härliga vårfester i Tandådalen.

 

VIP: VIP@isalen.se

Påsk, förfest, fest och efterfest. Snart presenterar vi programmen för vårens stora fester, Påsken, Snörocken och Utomhushousen. Mer info om artister, tider och tävlingar kommer men ett tips redan nu är att ladda ned vår app.

Numera hittar du alltid veckoprogrammet först i vår app.

Veckoprogrammet från Jonas i Sälen med nöje, aktiviteter och erbjudanden. Veckoprogrammet för vecka 14 postas under måndagen.

 

Ladda hem appen.

Sälenkassen, Jonas i Sälen, helgkasse, julkasse, julbord, festkasse, festmiddag, stugmiddag, middag i stugan, Sälen, mat i Sälen, matkasse, matkasse sälen, middagskasse, middagskasse sälenSälenkassen, Jonas i Sälen, helgkasse, julkasse, julbord, festkasse, festmiddag, stugmiddag, middag i stugan, Sälen, mat i Sälen, matkasse, matkasse sälen, middagskasse, middagskasse sälen

Följ oss året runt på jonasisalen.se/blogg

Jonas i Sälen, Tandådalens Wärdshus, Tandådalen, Lindvallen, Sälen, Lindvallens Fäbod, Gattar, Jonas i Sälen Game Fair Följ oss på facebook för senaste nytt.

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter

%d bloggare gillar detta: