Lördags Party

Lördagsparty. Idag Lördagsklubben på Wärsan Nightclub och innan dess afterski med Partypatrullen på Tandådalens Wärdshus. Redan till lunch öppnar vi hot shot baren – baren i entren/caféet på Tandådalens Wärdshus. Här hittar du naturligtvis Jägermeister, hot shots med Likör 43, Aperol, Carlsberg och mycket annat gott såsom våra alkoholfria alternativ. Kom in och värm dig hos oss idag. Det är riktig vinter idag med snö och runt 10 minusgrader.

Ni som hänger med vet vad som hände i Kitzbühel igår. Först flyttades det klassiska störtloppet från lördag till fredag p.g.a väderförhållandena med snöfall. Föll i loppet gjorde också vår enda svensk Alexander Köll som fick föras iväg med ambulanshelikopter. Rapporterna från sjukhuset är skönt nog inga frakturer och annat allvarligt. Vann gjorde italienaren Dominik Paris. Idag fortsätter de alpina tävlingarna i Kizbühel med slalom. Detta kan ni följa på O’Learys Tandådalen som öppnar kl: 12.00 med lunchbuffé 12.00 till 14.30.

AFTERSKI 15.00 MED PARTYPATRULLEN PÅ TANDÅDALENS WÄRDSHUS

LÖRDAGSKLUBBEN PÅ WÄRSAN NIGHTCLUB 22.00 – 02.00

Lördag 26 januari Nattklubb LördagsklubbenWärsan 22-02

Boka vip bord till afterski och nattklubb. Skicka ett mejl så hjälper vi dig. VIP@isalen.se

TD Lounge öppet 18.00 till midnatt. Välkommen!

Vi öppnar 12.00. Lunchbuffé 12.00 – 14.30. BOKA BORD: www.olearys.se/salen-tandadalen Tel: 0280 – 333 30 Rättelse till bilden ovan. Störtloppet flyttades till fredag. Idag. lördag körs slalom.

bad sälen, bad tandådalen, bad hundfjället, sälenaktiviteter, hundfjället poolarium, bastu tandådalen, bubbelpool

Bad Tandådalen & Hundjället, Skotersafari läs mer här. Jonas i Sälen, Tandådalens Wärdshus, Tandådalen, Lindvallen, Sälen, Lindvallens Fäbod, Gattar, Jonas i Sälen Game Fair Följ oss på facebook.

NYHET! Nu finns det även SPA & massage på Hundfjällets poolarium och hår- och nagelvård på Tandådalens poolarium. Jonas i Sälen, Tandådalens Wärdshus, Tandådalen, Lindvallen, Sälen, Lindvallens Fäbod, Gattar, Jonas i Sälen Game Fair Mer info på facebook.

Lindalens Fäbod, cross country skiing, Kalven runt, Waffles, length tracks, snowmobile

Utflykt till Lindalens Fäbod våffelstuga. Öppet alla dagar 10.30 till 15.00.

Vecko programmet från Jonas i Sälen för vecka 4  fulladdat med nöjesinfo, aktiviteter och erbjudanden hittar du här.

Tandådalens Wärdshus, afterski, afterski sälen, Tandådalen, Partypatrullen, afterski partypatrullen, Pulsen, Östra Tandådalen, Snow park, Äntligen Onsdag, TD Lounge, Tandådalen lounge, Jonas i Sälen, Långfredag, Utomhusafterski, Utomhusahousen, skotersafari, lunch, Påsk, uteafterski, Lindalen, kalven runt, Lindalens Fäbod

LUNCH I ÖSTRA TANDÅDALEN

Lunch på Pulsen, Östra Tandådalen. 11.30 till 14.30. På Pulsen har vi supergoda burgare. Pulsen Burger, Pulled Pork Burger och en vegetarisk, Ärt Temphe Burger. Här hittar du också Club Sandwich, Viltskavsgryta, Pasta Bolognese, Gulasch soppa och Ceasarsallad. Dessutom har vi nu ytterligare en vegetarisk rätt, Gyoza Dumplings.

På övervåningen på Pulsen, Pulsen Panino, kan du bl.a hitta Mr.Panini och våra egna matlådor. Värm och ät på plats eller köp flera och ta med till stugan.

Matlådorna finns även att köpa på Bakfickan, caféet i värmestugan bredvid Tandådalens Wärdshus.

LINDVALLEN

Elgen är vår nygamla restaurang på mysiga Olarsgården vid Sälfjällstorget i Lindvallen. Här äter du gott i mysig, genuin fjällhotells miljö. Se vår meny och boka bord: www.olarsgarden.se Tel: 0280 – 210 29. Välkommen!

Pinchos öppet måndag, tisdag och söndag 14.00 till 22.00 onsdag och torsdag 14.00 – 23.00, fredag & lördag 12.00 till 23.00 Jonas i Sälen, Tandådalens Wärdshus, Tandådalen, Lindvallen, Sälen, Lindvallens Fäbod, Gattar, Jonas i Sälen Game Fair @pinchossalen  @eatpinchos www.pinchos.se Välkommen!

Vecko programmet från Jonas i Sälen för vecka 4  fulladdat med nöjesinfo, aktiviteter och erbjudanden hittar du här.

Utflykt till Lindvallen. Besök Lindvallens Fäbod Café. Följ oss på facebook.

Nu utökar vi Sälenkassen med flera middagar att välja emellan. Läs mer och beställ Sälenkassen här.

Dessa rätter utom efterrätterna kan du köpa på plats i Tandådalen. På Bakfickan öppet 10.00-15.30, söndag stängt, (caféet i värmestugan bredvid Tandådalens Wärdshus) och på övervåningen i Pulsen öppet 09.00 – 16.00, Östra Tandådalen.

Sälenkassen – Sälenproducerad mat, enkelt och bekvämt i stugan och till ett mycket konkurrenskraftigt pris. Läs mer och beställ Sälenkassen här. Läs mer om vår Sälenproducerade mat här.

Veckans program vecka 4. Uppdaterat 190124

Jonas i Sälen, Tandådalens Wärdshus, Tandådalen, Lindvallen, Sälen, Lindvallens Fäbod, Gattar, Jonas i Sälen Game Fair Följ oss på facebook för senaste nytt.

nyår tandådalen, nyårsupé, nyårsfest, nyårsfest tandådalen, nyårsfest tandådalens wärdshus, Tandådalens Wärdshus, afterski, afterski sälen, afterski tandådalen, Jonas i Sälen, fira nyår, nyårsmiddag, 2019, fest tandådalen, wärdshuset fest, Tandådalen, nyårsveckan, supé

Boka vip bord till afterski och nattklubb. Skicka ett mejl så hjälper vi dig. VIP@isalen.se

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter

%d bloggare gillar detta: