Schlager fredag och party

Fredag partyhelgen vecka 4 och vi bjuder upp till fest i hela Tandådalen. Vecko programmet från Jonas i Sälen för vecka 4  fulladdat med nöjesinfo, aktiviteter och erbjudanden hittar du här. Uppdaterat 190124

Lite hålltider:

  • 12.00 Lunch. O’Learys Tandådalens öppnar för lunchbuffé. Lunch på Tandådalens Wärdshus och Pulsen i Östra Tandådalen 11.30 – 14.30
  • 12.00 – 18.00 Hot shot bar i entré/café baren på Tandådalens Wärdshus. Vi gör som i alperna, vi står med kalla pjäxor och googles på och beställer hot shots, Jäger och öl. Naturligtvis har vi läskande alkoholfria alternativ.
  • Nu, Vip bord till afterski och nattklubb. Idag, imorgon,,, boka nu, få bord kvar. Skicka ett mejl så hjälper vi dig. VIP@isalen.se
  • 15.00 Afterski med Partypatrullen på Tandådalens Wärdshus
  • 18.00 ca,,, middag på O’Learys Tandådalen, boka bord. TD Lounge öppnar. Köp våra matlådor och ta med till stuga. Färdiglagade i Sälen, klara att värma i stugan. Läs mer här.
  • 22.00 Schlagerfredag, Wärsta Schlagern på Wärsan Nightclub. 22.00 – 02.00.
  • 22.00 ca Live i Loungen med Partpatrullen på TD Lounge. Fri entré, kom i tid för bra plats.

Vecko programmet från Jonas i Sälen för vecka 4  fulladdat med nöjesinfo, aktiviteter och erbjudanden hittar du här. Uppdaterat 190124

Kom och häng i Hot shot baren idag. Entre/cafébaren på Tandådalens Wärdshus.

Boka vip bord till afterski och nattklubb. Skicka ett mejl så hjälper vi dig. VIP@isalen.se

Vi öppnar 12.00 fredag och lördag. Lunchbuffé 12.00 – 14.30. BOKA BORD: www.olearys.se/salen-tandadalen Tel: 0280 – 333 30

För dig som är ny i Tandådalen. Här ser du en liten film som hjälper dig att se vart O’Learys Tandådalen och TD Lounge ligger.

 

Ta dig runt i Tandådalen/Hundfjället. Det tar ca 15 minuter att gå från hotellet i Hundfjället till t.ex TD Lounge eller Wärsan Nightclub – Du vet väl att Wärsan Nightclub ligger i nedervåningen på Tandådalens Wärdshus. När du går, använd reflex, ficklampa, lampa i mobilen så bilister ser dig. Vi rekommenderar också skotertaxi med Sälenaktiviteter. Sälenaktiviteter på facebook.

live music, nightclub, nightlife sälen, nightlife tandådalen, pub, restaurant, book a table, gifts, souvenirs, tourist information, sälen

Vi har inte hunnit uppdatera kartan. Pizzastugan finns inte kvar. TIPS! Köp våra goda matlådor på Bakfickan (caféet i värmestugan bredvid Tandådalens Wärdshus) eller på övervåningen i Café Pulsen i Östra Tandådalen. Köp flera matlådor och ta med till stugan. Bara att värma, perfekt som nattamat, lunch och middag. Matlådorna är lagade i Sälen i Jonas i Sälens kök i Lindvallen under ledning av kocken Jonas Persson, a.k.a Jonas i Sälen och vår köksmästare Fredrik Hedlund (tidigare kocklandslaget och OS guldmedaljör mm).

 

Filmen ovan är från senaste schlagerfredagen på Wärsan Nightclub. Imorgon fredag kväll kan du välja Live i Loungen med Partypatrullen på TD Lounge eller Wärsta Schlagern på nattklubben, eller varför inte både och?

Wärsta Shlagern, Schlager fredag, Wärsan Nightclub, wärsan, Tandådalens Wärdshus, Tandådalen, Jonas i Sälen, fredagsfest, schlagerfredag, nöje tandådalen, nyheter vinter, säsong 18/19, Sälen

bad sälen, bad tandådalen, bad hundfjället, sälenaktiviteter, hundfjället poolarium, bastu tandådalen, bubbelpool

Bad Tandådalen & Hundjället, Skotersafari läs mer här. Jonas i Sälen, Tandådalens Wärdshus, Tandådalen, Lindvallen, Sälen, Lindvallens Fäbod, Gattar, Jonas i Sälen Game Fair Följ oss på facebook.

NYHET! Nu finns det även SPA & massage på Hundfjällets poolarium och hår- och nagelvård på Tandådalens poolarium. Jonas i Sälen, Tandådalens Wärdshus, Tandådalen, Lindvallen, Sälen, Lindvallens Fäbod, Gattar, Jonas i Sälen Game Fair Mer info på facebook.

Lindalens Fäbod, cross country skiing, Kalven runt, Waffles, length tracks, snowmobile

Utflykt till Lindalens Fäbod våffelstuga. Öppet alla dagar 10.30 till 15.00.

Vecko programmet från Jonas i Sälen för vecka 4  fulladdat med nöjesinfo, aktiviteter och erbjudanden hittar du här.

Tandådalens Wärdshus, afterski, afterski sälen, Tandådalen, Partypatrullen, afterski partypatrullen, Pulsen, Östra Tandådalen, Snow park, Äntligen Onsdag, TD Lounge, Tandådalen lounge, Jonas i Sälen, Långfredag, Utomhusafterski, Utomhusahousen, skotersafari, lunch, Påsk, uteafterski, Lindalen, kalven runt, Lindalens Fäbod

LUNCH I ÖSTRA TANDÅDALEN

Lunch på Pulsen, Östra Tandådalen. 11.30 till 14.30. På Pulsen har vi supergoda burgare. Pulsen Burger, Pulled Pork Burger och en vegetarisk, Ärt Temphe Burger. Här hittar du också Club Sandwich, Viltskavsgryta, Pasta Bolognese, Gulasch soppa och Ceasarsallad. Dessutom har vi nu ytterligare en vegetarisk rätt, Gyoza Dumplings.

På övervåningen på Pulsen, Pulsen Panino, kan du bl.a hitta Mr.Panini och våra egna matlådor. Värm och ät på plats eller köp flera och ta med till stugan.

Matlådorna finns även att köpa på Bakfickan, caféet i värmestugan bredvid Tandådalens Wärdshus.

LINDVALLEN

Elgen är vår nygamla restaurang på mysiga Olarsgården vid Sälfjällstorget i Lindvallen. Här äter du gott i mysig, genuin fjällhotells miljö. Se vår meny och boka bord: www.olarsgarden.se Tel: 0280 – 210 29. Välkommen!

Pinchos öppet måndag, tisdag och söndag 14.00 till 22.00 onsdag och torsdag 14.00 – 23.00, fredag & lördag 12.00 till 23.00 Jonas i Sälen, Tandådalens Wärdshus, Tandådalen, Lindvallen, Sälen, Lindvallens Fäbod, Gattar, Jonas i Sälen Game Fair @pinchossalen  @eatpinchos www.pinchos.se Välkommen!

Vecko programmet från Jonas i Sälen för vecka 4  fulladdat med nöjesinfo, aktiviteter och erbjudanden hittar du här.

Utflykt till Lindvallen. Besök Lindvallens Fäbod Café. Följ oss på facebook.

Nu utökar vi Sälenkassen med flera middagar att välja emellan. Läs mer och beställ Sälenkassen här.

Dessa rätter utom efterrätterna kan du köpa på plats i Tandådalen. På Bakfickan öppet 10.00-15.30, söndag stängt, (caféet i värmestugan bredvid Tandådalens Wärdshus) och på övervåningen i Pulsen öppet 09.00 – 16.00, Östra Tandådalen.

Sälenkassen – Sälenproducerad mat, enkelt och bekvämt i stugan och till ett mycket konkurrenskraftigt pris. Läs mer och beställ Sälenkassen här. Läs mer om vår Sälenproducerade mat här.

Veckans program vecka 4. Uppdaterat 190124

Jonas i Sälen, Tandådalens Wärdshus, Tandådalen, Lindvallen, Sälen, Lindvallens Fäbod, Gattar, Jonas i Sälen Game Fair Följ oss på facebook för senaste nytt.

nyår tandådalen, nyårsupé, nyårsfest, nyårsfest tandådalen, nyårsfest tandådalens wärdshus, Tandådalens Wärdshus, afterski, afterski sälen, afterski tandådalen, Jonas i Sälen, fira nyår, nyårsmiddag, 2019, fest tandådalen, wärdshuset fest, Tandådalen, nyårsveckan, supé

Boka vip bord till afterski och nattklubb. Skicka ett mejl så hjälper vi dig. VIP@isalen.se

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter

%d bloggare gillar detta: