Party med Partypatrullen

På med partyhatten och fram med dansskorna, nu är party weekend vecka 4 här. Kung i baren. Imorgon behöver du inte ens ta av dig dina skid googles för att få en förfriskning, värmande varm eller läskande kall. Vi öppnar cafébaren i entren på Tandådalens Wärdshus redan till lunch. Självklart har vi massor av alkoholfria alternativ.

Vecko programmet från Jonas i Sälen för vecka 4  fulladdat med nöjesinfo, aktiviteter och erbjudanden hittar du här. Uppdaterat 190124

AFTERSKI IDAG KL 15.00 MED PARTYPATRULLEN PÅ TANDÅDALENS WÄRDSHUS

Skidor, pjäxor, snöskor, dansskor, vandringskängor, moon boots, cowboy stövlar, högklackat, skoter, släpp/bygellift, knapplift, sittlift, skotertaxi, skotersläde… Du behöver egentligen inga andra transportmedel om du är i Tandådalen/Hundfjället och vill roa dig för vi har laddat ett weekend nöjesprogram på plats från morgon till kväll, nästan.

Vecko programmet från Jonas i Sälen för vecka 4  fulladdat med nöjesinfo, aktiviteter och erbjudanden hittar du här. Uppdaterat 190124

Utöver detta så har du givetvis också O’Learys Tandådalen och på våningen ovanför TD Lounge. TD Lounge är öppet ikväll 18.00 – 23.00, Fredag 18.00 till 01.00 med Live i Loungen, Partypatrullen från ca 22.00. På lördag är TD Lounge öppet 18.00 till midnatt.

För dig som är ny i Tandådalen. Här ser du en liten film som hjälper dig att se vart O’Learys Tandådalen och TD Lounge ligger.

 

Ta dig runt i Tandådalen/Hundfjället. Det tar ca 15 minuter att gå från hotellet i Hundfjället till t.ex TD Lounge eller Wärsan Nightclub – Du vet väl att Wärsan Nightclub ligger i nedervåningen på Tandådalens Wärdshus. När du går, använd reflex, ficklampa, lampa i mobilen så bilister ser dig. Vi rekommenderar också skotertaxi med Sälenaktiviteter. Sälenaktiviteter på facebook.

live music, nightclub, nightlife sälen, nightlife tandådalen, pub, restaurant, book a table, gifts, souvenirs, tourist information, sälen

Vi har inte hunnit uppdatera kartan. Pizzastugan finns inte kvar. TIPS! Köp våra goda matlådor på Bakfickan (caféet i värmestugan bredvid Tandådalens Wärdshus) eller på övervåningen i Café Pulsen i Östra Tandådalen. Köp flera matlådor och ta med till stugan. Bara att värma, perfekt som nattamat, lunch och middag. Matlådorna är lagade i Sälen i Jonas i Sälens kök i Lindvallen under ledning av kocken Jonas Persson, a.k.a Jonas i Sälen och vår köksmästare Fredrik Hedlund (tidigare kocklandslaget och OS guldmedaljör mm).

 

Filmen ovan är från senaste schlagerfredagen på Wärsan Nightclub. Imorgon fredag kväll kan du välja Live i Loungen med Partypatrullen på TD Lounge eller Wärsta Schlagern på nattklubben, eller varför inte både och?

Boka vip bord till afterski och nattklubb. Skicka ett mejl så hjälper vi dig. VIP@isalen.se

 

Vecko programmet från Jonas i Sälen för vecka 4  fulladdat med nöjesinfo, aktiviteter och erbjudanden hittar du här.

BOKA BORD: www.olearys.se/salen-tandadalen Tel: 0280 – 333 30

bad sälen, bad tandådalen, bad hundfjället, sälenaktiviteter, hundfjället poolarium, bastu tandådalen, bubbelpool

Bad Tandådalen & Hundjället, Skotersafari läs mer här. Jonas i Sälen, Tandådalens Wärdshus, Tandådalen, Lindvallen, Sälen, Lindvallens Fäbod, Gattar, Jonas i Sälen Game Fair Följ oss på facebook.

NYHET! Nu finns det även SPA & massage på Hundfjällets poolarium och hår- och nagelvård på Tandådalens poolarium. Jonas i Sälen, Tandådalens Wärdshus, Tandådalen, Lindvallen, Sälen, Lindvallens Fäbod, Gattar, Jonas i Sälen Game Fair Mer info på facebook.

Lindalens Fäbod, cross country skiing, Kalven runt, Waffles, length tracks, snowmobile

Utflykt till Lindalens Fäbod våffelstuga. Öppet alla dagar 10.30 till 15.00.

Vecko programmet från Jonas i Sälen för vecka 4  fulladdat med nöjesinfo, aktiviteter och erbjudanden hittar du här.

Tandådalens Wärdshus, afterski, afterski sälen, Tandådalen, Partypatrullen, afterski partypatrullen, Pulsen, Östra Tandådalen, Snow park, Äntligen Onsdag, TD Lounge, Tandådalen lounge, Jonas i Sälen, Långfredag, Utomhusafterski, Utomhusahousen, skotersafari, lunch, Påsk, uteafterski, Lindalen, kalven runt, Lindalens Fäbod

LUNCH I ÖSTRA TANDÅDALEN

Lunch på Pulsen, Östra Tandådalen. 11.30 till 14.30. På Pulsen har vi supergoda burgare. Pulsen Burger, Pulled Pork Burger och en vegetarisk, Ärt Temphe Burger. Här hittar du också Club Sandwich, Viltskavsgryta, Pasta Bolognese, Gulasch soppa och Ceasarsallad. Dessutom har vi nu ytterligare en vegetarisk rätt, Gyoza Dumplings.

På övervåningen på Pulsen, Pulsen Panino, kan du bl.a hitta Mr.Panini och våra egna matlådor. Värm och ät på plats eller köp flera och ta med till stugan.

Matlådorna finns även att köpa på Bakfickan, caféet i värmestugan bredvid Tandådalens Wärdshus.

LINDVALLEN

Elgen är vår nygamla restaurang på mysiga Olarsgården vid Sälfjällstorget i Lindvallen. Här äter du gott i mysig, genuin fjällhotells miljö. Se vår meny och boka bord: www.olarsgarden.se Tel: 0280 – 210 29. Välkommen!

Pinchos öppet måndag, tisdag och söndag 14.00 till 22.00 onsdag och torsdag 14.00 – 23.00, fredag & lördag 12.00 till 23.00 Jonas i Sälen, Tandådalens Wärdshus, Tandådalen, Lindvallen, Sälen, Lindvallens Fäbod, Gattar, Jonas i Sälen Game Fair @pinchossalen  @eatpinchos www.pinchos.se Välkommen!

Vecko programmet från Jonas i Sälen för vecka 4  fulladdat med nöjesinfo, aktiviteter och erbjudanden hittar du här.

Utflykt till Lindvallen. Besök Lindvallens Fäbod Café. Följ oss på facebook.

Nu utökar vi Sälenkassen med flera middagar att välja emellan. Läs mer och beställ Sälenkassen här.

Sälenkassen – Sälenproducerad mat, enkelt och bekvämt i stugan och till ett mycket konkurrenskraftigt pris. Läs mer och beställ Sälenkassen här. Läs mer om vår Sälenproducerade mat här.

 

Veckans program vecka 4. Uppdaterat 190124

Jonas i Sälen, Tandådalens Wärdshus, Tandådalen, Lindvallen, Sälen, Lindvallens Fäbod, Gattar, Jonas i Sälen Game Fair Följ oss på facebook för senaste nytt.

nyår tandådalen, nyårsupé, nyårsfest, nyårsfest tandådalen, nyårsfest tandådalens wärdshus, Tandådalens Wärdshus, afterski, afterski sälen, afterski tandådalen, Jonas i Sälen, fira nyår, nyårsmiddag, 2019, fest tandådalen, wärdshuset fest, Tandådalen, nyårsveckan, supé

Boka vip bord till afterski och nattklubb. Skicka ett mejl så hjälper vi dig. VIP@isalen.se

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter

%d bloggare gillar detta: