Måndagshousen och Partypolarna afterski

Måndag i Tandådalen. Afterski idag 15.00 med Partypolarna på Tandådalens Wärdshus. Ikväll på nedervåningen kör vi MåndagshousenWärsan Nightclub 22.00 – 02.00. Just nu filar vi veckoprogrammet från Jonas i Sälen som vi alltid postar först på www.jonasisalen.se/blogg

Denna vecka har vi premiär för Sälenkassen – helgkassen. Sälenproducerad mat för avhämtning, färdig och klar att värma i din stuga. Läs mer om Sälenkassen här. Inom kort presenterar vi innehåll och pris.

Läs mer om vår Sälenproducerade mat här.

Sälenkassen, sälenkassen avhämtning, avhämtning sälen, middagskasse, helgkasse, middagskasse avhämtning, avhämtning lindvallen, mat till stuga, mat avhämtning, catering lindvallen, catering sälen, Jonas i Sälen, olarsgården, restaurang sälen, middag lindvallen

 

Följ oss på bloggen så missar du inget: jonasisalen.se/blogg

Jonas i Sälen, Tandådalens Wärdshus, Tandådalen, Lindvallen, Sälen, Lindvallens Fäbod, Gattar, Jonas i Sälen Game Fair Följ oss på facebook för senaste nytt.

TANDÅDALEN MÅNDAG

måndagshousen, wärsan, wärsan nightclub, nattklubb, nightclub sälen, nightclub tandådalen, nightclub tandådalens wärdshus, tandådalens wärdshus, dj, nöje, måndagsklubben, afterski, afterski sälen, afterski tandådalens wärdshus, partypolarna, johan och boppen, jonas i sälen, sälenkassen, veckoprogram

Afterski måndag till onsdag med Partypolarna på Tandådalens Wärdshus

måndagshousen, wärsan, wärsan nightclub, nattklubb, nightclub sälen, nightclub tandådalen, nightclub tandådalens wärdshus, tandådalens wärdshus, dj, nöje, måndagsklubben, afterski, afterski sälen, afterski tandådalens wärdshus, partypolarna, johan och boppen, jonas i sälen, sälenkassen, veckoprogram

Det är viktigt med en bra start på veckan och just därför startar vi veckan med att bjuda in till den legendariska Måndagshousen som nästan har sina anor sedan långt innan den första människan satte sin fot på fjället. I vanlig ordning kommer kvällen gå i glädjens, gemenskapens och stämningens tecken. Så ta med dig dina vänner, på med finskorna och kamma ögonbrynen så ses vi ikväll! 18+ Inträde: 100:- P-leg: 50:- Varmt välkomna!

Lindalens Fäbod Café 10.00 – 15.00 (vi tar ej kort, betala med Swisch) Skotersafari i Hundfjället/Tandådalen, baden i Tandådalen och Hundfjället. Läs mer här. Jonas i Sälen, Tandådalens Wärdshus, Tandådalen, Lindvallen, Sälen, Lindvallens Fäbod, Gattar, Jonas i Sälen Game Fair Följ oss på facebook.

isskulptering, skotertaxi, skotersafari, skotersafari sälen, skotersafari tandådalen, skotersafari hundfjället, sälenaktiviteter, skoter sälen, skoterled sälen, lindalen, lindalens fäbod

Baden i Tandådalen & Hundfjället, skotersafari, läs mer här. Jonas i Sälen, Tandådalens Wärdshus, Tandådalen, Lindvallen, Sälen, Lindvallens Fäbod, Gattar, Jonas i Sälen Game Fair Följ oss på facebook.

 

Boka bord: www.olearys.se/salen-tandadalen eller ring 0280 – 333 30

lindvallens fäbod, lindvallen, dalahäst, café lindvallen, café sälen, fäbodcafé, våfflor lindvallen, barnaktivitet, våffelsstuga, sälen

Snart postar vi veckoprogrammet för vecka 2, alltid först på jonasisalen.se/blogg

Jonas i Sälen, Tandådalens Wärdshus, Tandådalen, Lindvallen, Sälen, Lindvallens Fäbod, Gattar, Jonas i Sälen Game Fair Följ oss på facebook för senaste nytt.

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter

%d bloggare gillar detta: