Öppet i Tandådalen

Nu är vintersäsongen igång i Tandådalen. Skistar har öppnat följande liftar och backar. INFORMATION FRÅN SKISTAR: Sittliften MIO Express är öppen liksom de två parliftarna. Skidskoleliften och de två teknikliftarna är öppna. Öppna backar är Stora Backen, Specialen och Familjebacken samt Barnens Fjäll och Valles Skidland på Tandådalstorget. Fram till 16 december är det öppet söndag till torsdag 09.00 till 15.30. Fredag och lördag till 18.00 i belysta nedfarter. SkiPass i Sälen rabatteras tills vidare med 20% på ordinarie SkiPass-priser*. Du köper ditt SkiPass på plats på SkiStarshop. *Rabatten gäller endast på SkiPass med startdatum under perioden 7/12-13/12. Rabatten gäller inte Säsongskort eller SkiPasset ”8 valfria dagar under säsongen”. 

När backar och liftar är öppna i Tandådalen så är även Bakfickan bredvid Tandådalens Wärdshus öppen som värmestuga. Tandådalens Wärdshus är öppet 10.30 till 18.00. Lunch 11.30 – 14.30. Vår försäsongsmeny – nu med allergener.

tandådalen, snö sälen, tandådalens wärdshus, jonas i sälen, afterski, snödjup sälen, snödjup tandådalen, tävling, öppna liftar, öppna backar, sälen, nysnö, puderalarm, snökanon

På nöjesfronten så har vi redan haft öppet på fredagar på TD Lounge i ett par veckors tid. Första live afterski blir nöjeshelgen 14-15 december, då spelar Wedgie.

 

Vi vet att många väntar på afterski bandlistan, den kommer alldeles snart. Följ oss på bloggen för fler nyheter inför vintersäsongen. www.jonasisalen.se/blogg Följ oss på facebook för senaste nytt.

nyår, nyår tandådalen, olearys, music quiz, pub quiz, o'learys tandådalen, Tandådalen, nöje tandådalen, nöje sälen, restaurang tandådalen, restaurang sälen, O'Learys Tandådalen

Boka bord på O’Learys Tandådalen

TD Lounge, tandådalen lounge, live i loungen, Jonas i Sälen, bar, cocktailbar, bar tandådalen, café tandådalen, nöje tandådalen, nöje sälen, barer sälen, td lounge, Tandådalen

TD Lounge har öppnat för säsongen. Öppettider, se facebook. Följ oss också på bloggen för fler nyheter inför vintersäsongen. www.jonasisalen.se/blogg

Nyhet Sälenkassen!

Nu kan du boka Sälenkassen, Julbordskasse 295 kr och Nyårskasse 395 kr.

Wärsta Schlagern, Schlager fredag, Wärsan Nightclub, wärsan, Tandådalens Wärdshus, Tandådalen, Jonas i Sälen, fredagsfest, schlagerfredag, nöje tandådalen, nyheter vinter, säsong 18/19, Sälen, nyår tandådalen, nyårsupé, nyårsfest, nyårsfest tandådalen, nyårsfest tandådalens wärdshus, Tandådalens Wärdshus, afterski, afterski sälen, afterski tandådalen, Jonas i Sälen, fira nyår, nyårsmiddag, 2019, fest tandådalen, wärdshuset fest, Tandådalen, nyårsveckan, supé

Läs mer om Sälenkassen här. Vi kommer fortsätta under säsongen med en helgkasse. Följ oss på bloggen där vi varje vecka postar ett veckoprogram med nöje, aktiviteter mm och givetvis med bokningsinfo för helgkassen. www.jonasisalen.se/blogg

jobb, lediga jobb, säsongsjobb, jobba i sälen, personal sälen, säsongsjobb sälen, säsongsjobb fjällen, restaurang, kock, bagare, bartender, serveringspersonal, diskare, hotell, hotellpersonal, Jonas i Sälen, Olarsgården, O'Learys, Tandådalens Wärdshus, TD Lounge, Pulsen

Vill du jobba med oss i vinter? Ännu är det inte för sent att söka. Vi söker bl.a kock, serveringspersonal, diskare och städare. Läs mer och sök nu!

Följ oss på bloggen för fler nyheter inför vintersäsongen. www.jonasisalen.se/blogg

gamefair, jaktmässa, fiskemässa, jaktmässa sälen, fiskemässa sälen, Jonas i Sälen Game Fair, outdoor mässa, cykel sälen, vandring sälen, traillöpning sälen, Jonas i Sälen, Lindvallens Fäbod

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter

%d bloggare gillar detta: