Säsongs öppning

Fredag 7 december öppnar Tandådalen. Visst, vi kan läsa på Caravan Clubs sida att man t.ex kan åka redan idag söndag den 2 december om man inte stör de skidklubbar som tränar. Förra helgen var norska ungdomar och åkte i backarna, den så kallade Russetur. På fredag är det alltså dags för officiell premiär i Tandådalen.

Nu i helgen har backar i Lindvallen öppnat och nästa helg 7-9 är det skidtestarhelg i Lindvallen.

Wärsta Schlagern, Schlager fredag, Wärsan Nightclub, wärsan, Tandådalens Wärdshus, Tandådalen, Jonas i Sälen, fredagsfest, schlagerfredag, nöje tandådalen, nyheter vinter, säsong 18/19, Sälen, nyår tandådalen, nyårsupé, nyårsfest, nyårsfest tandådalen, nyårsfest tandådalens wärdshus, Tandådalens Wärdshus, afterski, afterski sälen, afterski tandådalen, Jonas i Sälen, fira nyår, nyårsmiddag, 2019, fest tandådalen, wärdshuset fest, Tandådalen, nyårsveckan, supé
Foto: Skistar

Vi väntar fortfarande på mer natursnö och det ser lovande ut. Det väntas snö både idag söndag och imorgon måndag och veckan som kommer blir kall. Snökanonerna har jobbat på bra och det är nu ett rejält lager snö i flera backar och t.ex på Tandådalstorget.

När backar och liftar är öppna i Tandådalen så är även Bakfickan bredvid Tandådalens Wärdshus öppen som värmestuga. Tandådalens Wärdshus öppnar för säsongen fredag 7 december. På nöjesfronten så har vi redan haft öppet på fredagar på TD Lounge i ett par veckors tid. Första live afterski blir nöjeshelgen 14-15 december, då spelar Wedgie.

 

Vi vet att många väntar på afterski bandlistan, den kommer alldeles snart. Följ oss på bloggen för fler nyheter inför vintersäsongen. www.jonasisalen.se/blogg Följ oss på facebook för senaste nytt.

tandådalen, snö sälen, tandådalens wärdshus, jonas i sälen, afterski, snödjup sälen, snödjup tandådalen, tävling, öppna liftar, öppna backar, sälen, nysnö, puderalarm, snökanon
Foto: Skistar

Den 7 december öppnar även liftar och backar i Högfjället. Fredag den 14 december öppnar Hundfjället. 09.00 är det premiär för den nya 8-stolsliften West Express.

tandådalen, snö sälen, tandådalens wärdshus, jonas i sälen, afterski, snödjup sälen, snödjup tandådalen, tävling, öppna liftar, öppna backar, sälen, nysnö, puderalarm, snökanon
Foto: Skistar
Nyhet Sälenkassen!

Nu kan du boka Sälenkassen, Julbordskasse 295 kr och Nyårskasse 395 kr.

Wärsta Schlagern, Schlager fredag, Wärsan Nightclub, wärsan, Tandådalens Wärdshus, Tandådalen, Jonas i Sälen, fredagsfest, schlagerfredag, nöje tandådalen, nyheter vinter, säsong 18/19, Sälen, nyår tandådalen, nyårsupé, nyårsfest, nyårsfest tandådalen, nyårsfest tandådalens wärdshus, Tandådalens Wärdshus, afterski, afterski sälen, afterski tandådalen, Jonas i Sälen, fira nyår, nyårsmiddag, 2019, fest tandådalen, wärdshuset fest, Tandådalen, nyårsveckan, supé

Läs mer om Sälenkassen här. Vi kommer fortsätta under säsongen med en helgkasse. Följ oss på bloggen där vi varje vecka postar ett veckoprogram med nöje, aktiviteter mm och givetvis med bokningsinfo för helgkassen. www.jonasisalen.se/blogg

Följ oss på bloggen för fler nyheter inför vintersäsongen. www.jonasisalen.se/blogg

gamefair, jaktmässa, fiskemässa, jaktmässa sälen, fiskemässa sälen, Jonas i Sälen Game Fair, outdoor mässa, cykel sälen, vandring sälen, traillöpning sälen, Jonas i Sälen, Lindvallens Fäbod

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter

%d bloggare gillar detta: