Säsongens nyheter Tandådalen

Bilden är tagen idag, upp mot Specialen. Solen skiner och backarna har ett tjock lager snö. Vi har massor av nyheter på gång i Tandådalen från Jonas i Sälen. En del presenterar vi senare.

JUL & NYÅRSHELGEN

Vårt Julbord på Tandådalens Wärdshus är fullbokad med väntelista. Nyårsupé och nyårsfesten är hög tid att boka nu. LÄS MER & BOKA NYÅR.

Julbordstips! Från och med fredag 30:e november serverar vi Julbord på Olarsgården på fredagar och lördagar, 495 kr. Toppa Skidtestarhelgen i Lindvallen 7-8 december med Julbord på Olarsgården. Julafton är fullbokad även här men ett tips: Boka Julbord 21 eller 22 december om du är i Sälen. Riktig julstämning dan före dan före… LÄS MER & BOKA JULBORD PÅ OLARSGÅRDEN.

Julbords och nyårstips! Nu kan du boka Sälenkassen, Julbordskasse 295 kr och Nyårskasse 395 kr.

Wärsta Schlagern, Schlager fredag, Wärsan Nightclub, wärsan, Tandådalens Wärdshus, Tandådalen, Jonas i Sälen, fredagsfest, schlagerfredag, nöje tandådalen, nyheter vinter, säsong 18/19, Sälen, nyår tandådalen, nyårsupé, nyårsfest, nyårsfest tandådalen, nyårsfest tandådalens wärdshus, Tandådalens Wärdshus, afterski, afterski sälen, afterski tandådalen, Jonas i Sälen, fira nyår, nyårsmiddag, 2019, fest tandådalen, wärdshuset fest, Tandådalen, nyårsveckan, supé

Läs mer om Sälenkassen här. Vi kommer fortsätta under säsongen med en helgkasse. Följ oss på bloggen där vi varje vecka postar ett veckoprogram med nöje, aktiviteter mm och givetvis med bokningsinfo för helgkassen. www.jonasisalen.se/blogg

afterski, afterski sälen, fiesta, bandet fiesta, bandlista, genuin afterski, tandådalens wärdshus, äntligen onsdag, klubb, tdlounge, klubb tandådalen, klubb sälen, DJ, Tandådalen, Jonas i Sälen, nöje

Fira in det nya året med oss på O’Learys i Tandådalen. Njut av en tre-rätters middag tillsammans med vänner. Vid 12 slaget firas det på klassiskt vis med fyrverkeri på Tandådalstorget.

Meny
Förrätt
Skagenterrin med jordärtskocka och citron
Varmrätt
Oxfile med mille feuille, tryffelsky samt kantareller och bönor
Dessert
Vaniljmousse och hjortron
795:-

BOKA NYÅR

Tandådalens Wärdshu, genuin After ski Läs mer

www.olearys.se/salen-tandadalen

nyår, nyår tandådalen, olearys, music quiz, pub quiz, o'learys tandådalen, Tandådalen, nöje tandådalen, nöje sälen, restaurang tandådalen, restaurang sälen, O'Learys Tandådalen

Vi kommer dessutom fira in det nya året på TD Lounge som vanligt. Mer info kommer. Följ oss på facebook så missar du inget.

Tandådalens Wärdshus, afterski, Mio Express, ny lift, Tandådalen, skidor i Tandådalen

SNÖ & SKIDNYHETER

Norska ungdomar har redan premiäråkt i Stora Backen men ännu väntar vi på att SkiStar officiellt skall öppna backar och liftar. Vi öppnar Tandådalens Wärdshus med fler enheter när skidanläggningen öppnar. Du som följt oss under hösten har säkert också sett att vi kört några kvällar på TD Lounge. I terrängen är det vitt men fortafarande ett ganska tunnt lager natursnö. I backarna däremot har snökanonerna jobbat på och det börjar se riktigt fint ut. Ett tips är att det går att åka helgen 7 december, då går bl.a skidbussarna efter en anpassad turlista. 7-8 december är det som bekant Skidtestarhelg i Lindvallen. Tills vidare gäller 40% rabatt på SkiPassen. Mer info på SkiStars sajt.

 

En stor nyhet i år, inte i Tandådalen, men väl i vårt gemensamma skidområde Hundfjället Tandådalen är såklart nya liften West Express.

afterski, afterski sälen, afterski tandådalen, afterski tandådalens wärdshus, Tandådalens Wärdshus, Jonas i Sälen, bandlista, bandlista tandådalens värdshus, After Ski, genuin afterski, live music, West Express, ny lift hundfjället, sittlift hundfjället, Hundfjället West Express

Bild ovan och nedan. Foto SkiStar. Nya West Expressliften i Hundfjället.

14 december är det premiäråk av årets stora skidnyhet – West Express! En toppmodern expresslift med uppvärmda skinnsäten, kort åktid samt väder- och vindskydd. Utvecklingen av nya Hundfjället, är ett steg mot en internationell produkt med Skandinaviens modernaste 8-stols expresslift. Hundfjället ligger mindre än 10 minuter från den kommande flygplatsen Scandinavian Mountains Airport och kommer under de närmaste åren att utvecklas mot en internationell fjällresort.

afterski, afterski sälen, afterski tandådalen, afterski tandådalens wärdshus, Tandådalens Wärdshus, Jonas i Sälen, bandlista, bandlista tandådalens värdshus, After Ski, genuin afterski, live music, West Express, ny lift hundfjället, sittlift hundfjället, Hundfjället West Express

NÖJESNYHETER

Vi vet att många väntar på afterski bandlistan. Den kommer, snart. Flera band kommer ni känna igen men vi har även en del nyheter i år. Den 14-15:e december spelar Wedgie. Här är ett skönt klipp med Wedgie på Tandådalens Wärdshus från april 2010.

 

Wärsta Shlagern, Schlager fredag, Wärsan Nightclub, wärsan, Tandådalens Wärdshus, Tandådalen, Jonas i Sälen, fredagsfest, schlagerfredag, nöje tandådalen, nyheter vinter, säsong 18/19, Sälen

Wärsta Schlagern varje fredag!

Schlager fredag succén är tillbaka i nytt format men med samma riviga dängor! Vi slår återigen upp dörrarna och bjuder in till en färgsprakande fest varje fredag där du och dina vänner kan sjunga er hesa och kasta klackarna i taket hos oss på Wärsan Nightclub i Tandådalen.

Inträde 150:-
Vid uppvisande av P-leg 50:-

Vi kör fredagar från 21 december till 13 april. Warmt välkomna!

Tandådalens Wärdshu, genuin After ski @warsannightclub

Mer säsongsnyheter kommer snart, bl.a afterski bandlistan. Följ oss: www.jonasisalen.se/blogg och följ oss på facebook så missar du inget.

jobb, lediga jobb, säsongsjobb, jobba i sälen, personal sälen, säsongsjobb sälen, säsongsjobb fjällen, restaurang, kock, bagare, bartender, serveringspersonal, diskare, hotell, hotellpersonal, Jonas i Sälen, Olarsgården, O'Learys, Tandådalens Wärdshus, TD Lounge, Pulsen

NU VILL VI HA DIN HJÄLP!

Känner du en bagare? Vi söker två stycken till Wärdshusets Bageri i vinter.

Heltid. Lön efter ö.k.

Sök nu – vintern är snart här!

ANSÖKAN BAGARE

diskare, diskare storkök, diskare restaurang, diskare heltid, diskare sälen, jobba hos oss, sök jobb, lediga jobb, bagare, bageri, jobba i sälen, Tandådalens Wärdshus, Wärdshuset Bageri, Tandådalen, Sälen, Jonas i Sälen, Årets Företagare, vinterjobb, säsongsjobb

Bli en hjälte på Tandådalens Wärdshus, rädda kvällen på Olarsgården, jobba med gänget i köket på nya Pinchos på Sälfjällstorget. Sök jobb som diskare hos oss. Du diskar på våra olika restauranger från Lindvallen till Tandådalen och lär känna massor av nya arbetskompisar. Resterande tid städar du stugor och lägenheter med våra städteam på Städ i Sälen, ett av våra största företag inom Jonas i Sälen familjen. Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är heltid i Sälen. Tillträde omgående. Disk och städ fördelas efter behov. Ett plus om du har körkort och tillgång till bil. Mejla en enkel ansökan och ditt CV till oss så hör vi av oss.

ANSÖKAN DISKARE & STÄDARE SÄLEN HELTID

Mejla till: stad@isalen.se

Våra större restaurangkök där du kan komma att diska är: Pinchos och Olarsgården i Lindvallen. Tandådalens Wärdshus och O’Learys Tandådalen samt Pulsen i Östra Tandådalen.

Städ i Sälen har som mest att göra på söndagar, torsdag och lördagar då många gäster kommer till och åker ifrån Sälen. Vi arbetar i mindre team med städning av stugor och lägenheter över hela Sälenfjällen. Restaurangerna som du diskar på, liksom städ, I Sälen Tvätt & Städ AB, ingår alla i familjeföretaget Jonas i Sälen. Vi har vårt huvudkontor på vårt Sälen Business Center i Lindvallen.

servering, serveringspersonal, receptionist, hotell reception, bemötande, service, gästservice, cafébiträde, caféföreståndare, besöksnäring, service, servis, restaurang, restaurangpersonal, Olarsgården, Olarsgården hotell och restaurang, hotell sälen, hotell dalarna, fäbodcafé, frukostvärdinna, Lindvallens Fäbod, café, Jonas i Sälen, lediga jobb, nytt jobb, sök jobb, lediga tjänster, jobba i sälen, jobb dalarna

Vi söker nu nya medarbetare till två av Sälens och Dalarnas vackraste, mysigaste och mest populära faciliteter: fjällhotellet Olarsgården och fäbodcaféet Lindvallens Fäbod. Vi söker serveringspersonal för bl.a frukost och reception samt café föreståndare. Olarsgården hotell och restaurang och Lindvallens Fäbod ingår och drivs av familjeföretaget Jonas i Sälen. Båda ställena ligger centralt i Lindvallen, 20-30 minuters promenad emellan. Olarsgården är öppet varje dag, året runt, medans Lindvalles Fäbod café är öppet vintersäsong från julhelgen till påsk samt sommaröppet från måndagen efter midsommar till mitten av augusti. Båda ställena är populära för våra större evenemang som konferenser och bröllop.

ANSÖKAN SERVERING, FRUKOST, RECEPTION | OLARSGÅRDEN & LINDVALLENS FÄBOD

Mejla till: elin@isalen.se

I receptionen på hotellet och i café och restaurang är du vårt ansikte utåt. Du har erfarenhet från liknande serviceyrken inom besöksnäringen, du brinner för service, att ta ansvar, initiativ och du är också vara en god lagspelare. Vi är många medarbetare inom Jonas i Sälen. Vårt huvudkontor ligger i vårt Sälen Business Center ett par km från Olarsgården och Lindvallens Fäbod.

Pinchos, Pinchos Sälen, pinchos sälfjällstorget, Pinchos the app restaurant, restaurang sälen, restaurang lindvallen, restaurang sälfjällstorget, Sälenstugan, Jonas i Sälen, jobb, jobb sälen, säsongsjobb sälen, lediga jobb, jobb dalarna, kock, serveringspersonal, bartender, diskare, nyheter sälen, Sälen

EN SÄSONGSNYHET TILL I SÄLEN FRÅN JONAS I SÄLEN

Jonas i Sälen kan stolt presentera en ny verksamhet. Pinchos öppnar till vintersäsongen på Sälfjällstorget i Sälen. Många av er känner säkert till Pinchos. Sedan starten 2012 har Pinchos etablerat sig från Ystad i söder till Luleå i norr, från Oslo och Köpenhamn i väst till Åbo i öst. Överallt har Pinchos gäster tagit Pinchos, Pinchos app och Pinchos mat till sina hjärtan. Nu är det Sälens tur.

Pinchos, Pinchos Sälen, pinchos sälfjällstorget, Pinchos the app restaurant, restaurang sälen, restaurang lindvallen, restaurang sälfjällstorget, Sälenstugan, Jonas i Sälen, jobb, jobb sälen, säsongsjobb sälen, lediga jobb, jobb dalarna, kock, serveringspersonal, bartender, diskare, nyheter sälen, Sälen

Jonas i Sälen, Tandådalens Wärdshus, Tandådalen, Lindvallen, Sälen, Lindvallens Fäbod, Gattar, Jonas i Sälen Game Fair Följ oss på facebook för fler nyheter, t.ex när vi öppnar. @pinchossalen

 @eatpinchos

Följ oss på bloggen för fler nyheter inför vintersäsongen. www.jonasisalen.se/blogg

gamefair, jaktmässa, fiskemässa, jaktmässa sälen, fiskemässa sälen, Jonas i Sälen Game Fair, outdoor mässa, cykel sälen, vandring sälen, traillöpning sälen, Jonas i Sälen, Lindvallens Fäbod

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter

%d bloggare gillar detta: