Vi söker dig!

Vi söker nu medarbetare till vintersäsongen 2018/2019. Ansökningslänkar kommer läggas upp här inom kort. Du behöver inte stressa. Enklast är om du väntar med att skicka in din ansökan tills när vi har klart med våra ansökningslänkar. Vill du av olika skäl söka nu så går det självklart bra här nedanför. Välkommen med din ansökan!

Vi söker säsongspersonal till våra restauranger, caféer och barer i Tandådalen. Förra säsongen var händelserik. Afterskitältet var tillbaka, vi öppnade Sälens nyaste nattklubb Wärsan och mycket mer. Kommande säsong kommer fler nyheter.

Du skall gilla att jobba. Du är en lagspelare som brinner för att ge service till dina kunder, alltid med ett leende på läpparna. Vi kommer snart lägga upp länkar här för de tjänster som finns att söka. Vill du få iväg din ansökan nu så använd gärna formuläret nedan eller skicka ett mejl

  • Beskriv dig kort (personligt brev)
  • Vilken typ av tjänst du söker
  • Ange om du har restaurangerfarenhet
  • Kontaktuppgifter
  • Bifoga CV
  • Bifoga foto
  • Ange om du har körkort
  • Tillgång till egen bil under säsongen

Använder du formuläret nedan så testa att kopiera texten i ditt CV och klistra in i övrigt rutan om du vill.

 

 

Jonas i Sälen är ett familjeföretag i Sälen med en rad verksamheter och många omtyckta små och stora ställen i Sälen: Tandådalens Wärdshus, Pulsen, Järnet, Bakfickan, Lindalens Fäbod, O’Learys Tandådalen, TD Lounge, Wärsan Nightclub, Olarsgården Hotell & Restaurang, Lindvallens Fäbod, Sälen Business Center, I Sälen Tvätt & Städ m.fl. I takt med att vår verksamhet växer och utvecklas skapas fler året runt tjänster

Aktuellt just nu!

SERVERINGSPERSONAL TILL OLARSGÅRDEN

Vi söker serveringspersonal till Olarsgården hotell och restaurang. Vi söker dig som är glad och positiv, kan jobba självständigt och vara en i laget. Förutom vanliga serveringssysslor så har man hand om in- och utcheckning av våra gäster.

Olarsgården hotell och restaurang drivs av Jonas i Sälen och ligger vid Sälfjällstorget, centralt i Lindvallen. Ring oss så berättar vi mer eller skicka ett mejl. Ring kontorstid 9-17, måndag-fredag till Elin: 070 – 553 32 88 eller skicka ett mejl med kort beskrivning/CV till: elin@isalen.se

ANSVARIG TVÄTT

Vi söker en ansvarig för vårt tvätteri. I Sälen Business Center, nybyggda lokaler i Lindvallen, ligger vårt toppmoderna tvätteri. Vi söker en erfaren, resultatorienterad tvättansvarig. Här finns stora möjligheter att vara med och utveckla verksamheten, rekrytering och bemanning, planering, arbetsledning och drift, införsäljning både mot B2B kunder och privatpersoner. Vi tror att du har fullt upp i en liknande tjänst idag men söker nya utmaningar. Ring kontorstid 9-17, måndag-fredag till Jonas: 070 – 553 38 88 eller skicka ett mejl med kort beskrivning/CV till jonas@isalen.se

EXTRAJOBB STÄD

Vill du jobba extra, framförallt torsdagar och söndagar i vinter? Vår städverksamhet behöver fler positiva medarbetare som gillar att samarbeta, är flexibla och som gillar att ”ta i” när det behövs. Vi städar lägenheter och stugor över hela Sälenfjällen. Skicka ett mejl med kort beskrivning/CV till stad@isalen.se

extrajobb, jobb sälen, lediga jobb sälen, Städ i Sälen, Tvätt i Sälen, Jonas i Sälen, söka jobb, städare

jobb, lediga jobb, säsongsjobb, jobba i sälen, personal sälen, säsongsjobb sälen, säsongsjobb fjällen, restaurang, kock, bagare, bartender, serveringspersonal, diskare, hotell, hotellpersonal, Jonas i Sälen, Olarsgården, O'Learys, Tandådalens Wärdshus, TD Lounge, Pulsen

Tandådalen, jobba hos oss, lediga jobb, jobb sälen, söka jobb, extrajobb, Jonas i Sälen, Tandådalens Wärdshus

Vi söker alltid personal till Tandådalen och Tandådalens Wärdshus till vintersäsongen. Om du är utåtriktad, serviceinriktad intresserad av att jobba i ett ”gott gäng” då skickar du din ansökan till oss för en eventuell anställningsintervju. Serveringspersonal, bartender, kockar, café- och restaurangbiträde, frukostvärdinnor, disk- och städpersonal.

Tandådalen är ett snösäkert område som öppnar liftarna i november. Här är tempot lite högre och backarna lite brantare än i övriga Sälen.

Tandådalens Wärdshus hittar du vid foten av stora backen i Tandådalen. Vi serverar lunchbuffé, á la carte, fika och står för en mycket omtalad after ski. Här finns också vårt egna bageri som bakar allt vårt matbröd, frukostbullar och fikabröd.

Wärsan Nightclub öppnade förra säsongen och blev snabbt ett inneställe för en stor publik. Våffelstugan Järnet ligger vid barnområdet i Tandådalen. Mysigt café med fika, våfflor men också något lite mer matigt.
Café Pulsen hittar man vid Tandådalen Östra där backarna är lite snällare. Café och restaurang dit både längdåkare och utförsåkare hittar. Lindalen Fäbod ligger mysigt belägen vid det populära längdskidspåret Kalven runt.

O’Learys Tandådalen och TD Lounge hör också till Jonas i Sälen familjen. Alla enheter jobbar tätt tillsammans, ”lever” och har kul tillsammans. På O’Learys Tandådalen och TD Lounge är Fredrik Ekman ansvarig för rekrytering som chef men Fredrik svarar även för rekryteringen till Tandådalens Wärdshus och dess enheter.

jobb, lediga jobb, säsongsjobb, jobba i sälen, personal sälen, säsongsjobb sälen, säsongsjobb fjällen, restaurang, kock, bagare, bartender, serveringspersonal, diskare, hotell, hotellpersonal, Jonas i Sälen, Olarsgården, O'Learys, Tandådalens Wärdshus, TD Lounge, Pulsen

För senaste nytt, följ oss på Facebook.

Här hittar du massor med spännande läsning, erbjudanden och nyheter på www.jonasisalen.se

Jonas i Sälen, årets företagare, Lindvallens Fäbod, boka stuga, boka boende, konferens, Tandådalen, Tandådalens Wärdshus, Sälen

Tandådalens Wärdshus, Tandådalen, O'Learys, O'Learys Tandådalen, Waynes Coffé,

%d bloggare gillar detta: