Utomhushousen 2018

Nedräkningen har börjat. Tandådalen, Jonas i Sälen, Tandådalens Wärdshus och alla vänner har gjort sig i ordning för festernas fest Utomhushousen 2018. 2 Bussar avgår från Lindvallen, buss 1 kl: 12.30, buss 2 kl: 13.30. Om ni vill boka taxi: 0280-20000, 0280-22000, 0280-96000

Vädret kan bli lite lynnigt imorgon. Förmodligen ingen sol som vi varit så bortskämda med, kanske t.o.m lite snöslask men vi har förberett oss även för det. Festytan under tak har aldrig varit så stor som imorgon. Tjuvkika på webkameror.se Vi har även flygit in lite extra värme från den hetaste scenen i Florens, Italien, DJ Remo Giugni, givetvis tillsammans med vår vän DJ Altégo.

 

Tandådalens Wärdshu, genuin After ski Följ oss på facebook för latest news, live sändningar mm från festen.

utomhushousen, utomhushousen tandådalen, utomhushousen sälen, Utomhushousen 2018, Tandådalens Wärdshus, säsongsavslutning, Grand Finale, Tandådalen, VIP, DJ, afterski, utomhusafterski, nöje sälen, gästlista, Jonas i Sälen, house, housemusik

Imorgon kommer inget veckoprogram från Jonas i Sälen men vi har en del nyheter att berätta ändå. Från och med imorgon måndag den 23:e april är vi det enda stället uppe på fjället som har öppet för lunch. I år kör vi inte lunchen på Lindvallens Fäbod som tidigare utan i år hälsar vi alla välkomna på lunch på Olarsgården. Lunchmeny, priser och tider kommer vi presentera under veckan. Det enda vi vet nu ikväll är att det Jonas Persson själv som kockar vid grytorna.

LUNCH MÅNDAG – FREDAG PÅ OLARSGÅRDEN, VÄLKOMMEN!

 

Nöje i Sälen året runt och Sälens mest aktuella blogg: www.jonasisalen.se/blogg

VI PÅ JONAS I SÄLEN VILL PASSA PÅ ATT TACKA ALLA GLADA GÄSTER FÖR EN FANTASTISK VINTERSÄSONG! 

Tandådalens Wärdshu, genuin After ski @tandadalenswardshus  – Alltid senaste nytt!

Tandådalens Wärdshus, Tandådalen, O'Learys, O'Learys Tandådalen, Waynes Coffé,

%d bloggare gillar detta: