Halva Priset Säsongsavslutning

Vi tackar Partypatrullen och vi tackar Rocklassikers Snörocksgäng med Allstars of Rock och alla sköna rockers för en fantastiskt kul helg, hoppas vi ses snart igen! För er som inte har sådan koll på Snörock programmet, nu är det tyvärr inte mycket kvar.

*Det står att Halva Priset ej gäller idag den 22:a april men det är fel och gammal info. Halva Priset idag på Tandådalens Wärdshus. Välkomna!

HALVA PRISET söndagar gäller hela söndagen och hela säsongen. Erbjudandet går ej att kombinera med andra erbjudanden och rabatter. Tandådalens Wärdshus är öppet 10.30 – 18.00. Lunch 11.30 – 14.30. Afterski Söndagsyran 15.00. Halva priset på allt under lunchen, afterskin, i caféet och i baren.

halva priset, söndag, tandådalen, tandådalens wärdshus, afterski, afterski tandådalen, jonas i sälen, trettonhelgen, wärsan, wärsan nattklubb, nattklubb sälen, nattklubb tandådalen

*Det står att Halva Priset ej gäller idag den 22:a april men det är fel och gammal info. Halva Priset idag på Tandådalens Wärdshus. Välkomna!

I Östra Tandådalen fortsätter evenemangen även idag i Snow Park Tandådalen.

Nitro Good Times Weekend och finaler i Swedish Snowboard Series och Swedish Slopestyle Tour i Snowpark, Östra Tandådalen – Program

Tandådalens Wärdshus, afterski, afterski sälen, Tandådalen, Partypatrullen, afterski partypatrullen, Pulsen, Östra Tandådalen, Snow park, Äntligen Onsdag, TD Lounge, Tandådalen lounge, Jonas i Sälen, Långfredag, Utomhusafterski, Utomhusahousen, skotersafari, lunch, Påsk, uteafterski, Lindalen, kalven runt, Lindalens Fäbod

Välkommen till Pulsen i Östra Tandådalen. Lunch, fika, goda drinkar, solveranda.

Nitro Good Times Weekend – Läs mer om evenemanget här.

Swedish Snowboard Series – Läs mer här

Swedish Slopestyle Tour – Läs mer här

IMORGON, MÅNDAG 23:e APRIL – UTOMHUSHOUSEN

Vi har ett antal biljetter kvar. Kom in på Tandådalens Wärdshus och köp eller om du inte är på plats, skicka ett meddelande här.

utomhushousen, utomhushousen tandådalen, utomhushousen sälen, Utomhushousen 2018, Tandådalens Wärdshus, säsongsavslutning, Grand Finale, Tandådalen, VIP, DJ, afterski, utomhusafterski, nöje sälen, gästlista, Jonas i Sälen, house, housemusik

 

Utomhushousen 2018. Läs mer här.

JONAS I SÄLEN GAME FAIR – OUTDOOR SUMMER MARKET 2-3 JUNI

Jonas i Sälen Game Fair – Outdoor Summer Market 2-3 juni på Lindvallens Fäbod. Vi på Jonas i Sälen stänger aldrig en säsong utan att vi öppnar för nästa. Barmarkssäsongen och sommaren i Sälen startar på allvar med vår mässa. Jakt, fiske, hund, vildmark, cykling, vandring, löpning, friluftsliv, kanot, klättring. Hantverkare som knivmakare, tävlingar, mat och mathantverk, dryck och fest i unik fjäll- och fäbodmiljö. Läs mer här.

Skapa ditt eget event, högtid, företagsevent, konferens, kick off med teambuildingaktiviteter, föreningsläger eller vad det kan vara. Vi på Jonas i Sälen har lång och gedigen erfarenhet av att skräddarsy evenemang av olika storlek och med olika inriktning runtom i Sälenfjällen. Vi har unika lokaler, från toppmodernt och centralt till historiska fäbodmiljöer ute på fjället. Vi kan erbjuda boende i storstuga eller på hotell Olarsgården och vi har mycket fina referenser när det gäller såväl värdskap som vår mat. Läs mer här. Eller ring: 0280 – 333 30. Du kan även fylla i en enkel förfrågan så kontaktar vi dig.

Tandådalens Wärdshus, afterski, Mio Express, ny lift, Tandådalen, skidor i Tandådalen

Jonas i Sälen har i många år levererat boende, mat, dryck och underhållning, inte minst till gästerna i Tandådalen. Vårt afterski och nöjesutbud är ledande och omtalat i hela fjällvärlden. Långfredagens Utomhusafterski är vårt största event men vi har live musik, DJ’s och artister varje dag under högsäsong, ibland på flera ställen samtidigt. Du hittar säsongens bandlista här.

Nöje i Sälen året runt och Sälens mest aktuella blogg: www.jonasisalen.se/blogg

VI PÅ JONAS I SÄLEN VILL PASSA PÅ ATT TACKA ALLA GLADA GÄSTER FÖR EN FANTASTISK VINTERSÄSONG! 

Veckoprogrammet för vecka 16 hittar du här. 

Tandådalens Wärdshu, genuin After ski @tandadalenswardshus  – Alltid senaste nytt!

Tandådalens Wärdshus, Tandådalen, O'Learys, O'Learys Tandådalen, Waynes Coffé,

%d bloggare gillar detta: