Snörock och fest i Tandådalen

Solen skiner i Sälen och Tandådalen. Vi har varit igång sedan tidig morgon med morgonrock live från Tandådalens Wärdshus. Vilket drag det blev igår, idag kör vi ännu hårdare. Lördag i Tandådalen med Winter Finale. En sista middag för säsongen på O’Learys Tandådalen. En sista dans på Wärsan Nightclub, en sista påtår vid Lindalens Fäbod. Missa inte Östra Tandådalen och Pulsen. I Snow Park Tandådalen pågår Nitro Good Times Weekend och finaler skall köras i både Swedish Snowboard Series och i Swedish Slopestyle Tour.

AFTERSKI LÖRDAG

14.00 Afterski med Partypatrullen

16.00 Afterski med Allstars of Rock

LINDALENS FÄBOD – Sista dagen för säsongen. Vi har öppet 10.30 – 15.00. Ej kort, endast Swish eller cash. Vi vill tacka alla glada gäster för säsongen. Vi ses snart igen! Jonas i Sälen och Sälenaktiviteter.

LÖRDAG & SÖNDAG I ÖSTRA TANDÅDALEN – SNOW PARK TANDÅDALEN

Swedish Snowboard Series
Finalen i den nationella tävlingserien för snowboard, anmälan sker på  skidor.com

Swedish Slopestyle Tour
Finalen i den nationella tävlingserien för freeskiing, anmälan sker på skidor.com

Middag ikväll? Boka bord på O’Learys. OBS! Buffé. Tel: 0280 – 333 30 Varmt välkomna att vara med oss ikväll. Vi vill passa på att tacka alla glada gäster för säsongen. Vi ses snart igen! Fredrik Ekman med personal.

Middag ikväll? Boka bord på O’Learys. OBS! Buffé. Tel: 0280 – 333 30

LÖRDAG Nattklubb Rock DJ’s Wärsan Nightclub FRI ENTRÉ +18 år 22-02

FREDAG Nattklubb Rock DJ’s Wärsan Nightclub FRI ENTRÉ +18 år 22-02

Veckoprogrammet för vecka 16

Jonas i Sälen, Tandådalens Wärdshus, Tandådalen, Lindvallen, Sälen, Lindvallens Fäbod, Gattar, Jonas i Sälen Game Fair Följ oss på facebook för senaste nytt.

 

LINDALENS FÄBOD – Sista dagen för säsongen. Vi har öppet 10.30 – 15.00. Ej kort, endast Swish eller cash. Vi vill tacka alla glada gäster för säsongen. Vi ses snart igen! Jonas i Sälen och Sälenaktiviteter.

Nitro Good Times Weekend och finaler i Swedish Snowboard Series och Swedish Slopestyle Tour i Snowpark, Östra Tandådalen – Program

Tandådalens Wärdshus, afterski, afterski sälen, Tandådalen, Partypatrullen, afterski partypatrullen, Pulsen, Östra Tandådalen, Snow park, Äntligen Onsdag, TD Lounge, Tandådalen lounge, Jonas i Sälen, Långfredag, Utomhusafterski, Utomhusahousen, skotersafari, lunch, Påsk, uteafterski, Lindalen, kalven runt, Lindalens Fäbod

Välkommen till Pulsen i Östra Tandådalen. Lunch, fika, goda drinkar, solveranda.

Nitro Good Times Weekend – Läs mer om evenemanget här.

Swedish Snowboard Series – Läs mer här

Swedish Slopestyle Tour – Läs mer här

Valle, valles skidland, träffa valle, Järnet, Järnets våffelstuga, våfflor, café, Tandådalstorget, Jonas i Sälen, Skistar

afterski, bandlista, afteski bandlista, tandådalens wärdhus, jonas i sälen, afterski tandådalen, bandlista tandådalen, afterski sälen, dayparty, live i loungen, TD Lounge, Wärsan, Tandådalens Wärdshus, nöje tandådalen, nöje sälen

Boka VIP bord till afterski eller Nattklubben: vip@isalen.se

utomhushousen, utomhushousen tandådalen, utomhushousen sälen, Utomhushousen 2018, Tandådalens Wärdshus, säsongsavslutning, Grand Finale, Tandådalen, VIP, DJ, afterski, utomhusafterski, nöje sälen, gästlista, Jonas i Sälen, house, housemusik

Utomhushousen 2018. Läs mer här.

JONAS I SÄLEN GAME FAIR – OUTDOOR SUMMER MARKET 2-3 JUNI

Jonas i Sälen Game Fair – Outdoor Summer Market 2-3 juni på Lindvallens Fäbod. Vi på Jonas i Sälen stänger aldrig en säsong utan att vi öppnar för nästa. Barmarkssäsongen och sommaren i Sälen startar på allvar med vår mässa. Jakt, fiske, hund, vildmark, cykling, vandring, löpning, friluftsliv, kanot, klättring. Hantverkare som knivmakare, tävlingar, mat och mathantverk, dryck och fest i unik fjäll- och fäbodmiljö. Läs mer här.

Skapa ditt eget event, högtid, företagsevent, konferens, kick off med teambuildingaktiviteter, föreningsläger eller vad det kan vara. Vi på Jonas i Sälen har lång och gedigen erfarenhet av att skräddarsy evenemang av olika storlek och med olika inriktning runtom i Sälenfjällen. Vi har unika lokaler, från toppmodernt och centralt till historiska fäbodmiljöer ute på fjället. Vi kan erbjuda boende i storstuga eller på hotell Olarsgården och vi har mycket fina referenser när det gäller såväl värdskap som vår mat. Läs mer här. Eller ring: 0280 – 333 30. Du kan även fylla i en enkel förfrågan så kontaktar vi dig.

Tandådalens Wärdshus, afterski, Mio Express, ny lift, Tandådalen, skidor i Tandådalen

Jonas i Sälen har i många år levererat boende, mat, dryck och underhållning, inte minst till gästerna i Tandådalen. Vårt afterski och nöjesutbud är ledande och omtalat i hela fjällvärlden. Långfredagens Utomhusafterski är vårt största event men vi har live musik, DJ’s och artister varje dag under högsäsong, ibland på flera ställen samtidigt. Du hittar säsongens bandlista här.

Nöje i Sälen året runt och Sälens mest aktuella blogg: www.jonasisalen.se/blogg

Veckoprogrammet för vecka 16 hittar du här. 

Tandådalens Wärdshu, genuin After ski @tandadalenswardshus  – Alltid senaste nytt!

Tandådalens Wärdshus, Tandådalen, O'Learys, O'Learys Tandådalen, Waynes Coffé,

%d bloggare gillar detta: