Winter Finale Tandådalen

Winter Finale Tandådalen, avslutningshelgen. Klockan 06.00 kör vi igång med Morronrock live på Tandådalens Wärdshus. Klockan 11.00 är det tävling med Nicke Borg. I Östra Tandådalen är då Nitro Good Times Weekend redan igång. 10.00 är det Nitros brädtest där du kan provåka Nitros brädor i parken. 11.00 Ride the snake. Se åkare tävla mot varandra (eller delta själv) i en bankedslalom liknande bana genom hela parken. Bäst tid vinner fina priser från Nitro Snowboards. Drop-in anmälan på start. Framåt lunch lovar väderprognosen sol. Lunch på Tandådalens Wärdshus 11.30 – 14.30 och är ni i Östra Tandådalen är ni välkommen in på Pulsen.

AFTERSKI FREDAG

14.00 Afterski med Partypatrullen

16.00 Afterski med Allstars of Rock

rockklassiker, rockklassiker snörock, snörock, radioplay, Tandådalens Wärdshus, Tandådalen, Allstars of rock, afterski, Sälen

Tandådalens Wärdshu, genuin After ski Rockklassikers Snörock

LÖRDAG & SÖNDAG I ÖSTRA TANDÅDALEN – SNOW PARK TANDÅDALEN

Swedish Snowboard Series
Finalen i den nationella tävlingserien för snowboard, anmälan sker på  skidor.com

Swedish Slopestyle Tour
Finalen i den nationella tävlingserien för freeskiing, anmälan sker på skidor.com

FREDAG KVÄLL

OBS! MUSIC QUIZ PÅ O’LEARYS TANDÅDALEN.
Middag ikväll? Boka bord på O’Learys. OBS! Buffé. Tel: 0280 – 333 30

OBS! MUSIC QUIZ PÅ O’LEARYS TANDÅDALEN.
Middag ikväll? Boka bord på O’Learys. OBS! Buffé. Tel: 0280 – 333 30

FREDAG Nattklubb Rock DJ’s Wärsan Nightclub FRI ENTRÉ +18 år 22-02

FREDAG Nattklubb Rock DJ’s Wärsan Nightclub FRI ENTRÉ +18 år 22-02

Veckoprogrammet för vecka 16

Jonas i Sälen, Tandådalens Wärdshus, Tandådalen, Lindvallen, Sälen, Lindvallens Fäbod, Gattar, Jonas i Sälen Game Fair Följ oss på facebook för senaste nytt.

Nitro Good Times Weekend och finaler i Swedish Snowboard Series och Swedish Slopestyle Tour i Snowpark, Östra Tandådalen – Program

Tandådalens Wärdshus, afterski, afterski sälen, Tandådalen, Partypatrullen, afterski partypatrullen, Pulsen, Östra Tandådalen, Snow park, Äntligen Onsdag, TD Lounge, Tandådalen lounge, Jonas i Sälen, Långfredag, Utomhusafterski, Utomhusahousen, skotersafari, lunch, Påsk, uteafterski, Lindalen, kalven runt, Lindalens Fäbod

Välkommen till Pulsen i Östra Tandådalen. Lunch, fika, goda drinkar, solveranda.

Nitro Good Times Weekend – Läs mer om evenemanget här.

Swedish Snowboard Series – Läs mer här

Swedish Slopestyle Tour – Läs mer här

Valle, valles skidland, träffa valle, Järnet, Järnets våffelstuga, våfflor, café, Tandådalstorget, Jonas i Sälen, Skistar

afterski, bandlista, afteski bandlista, tandådalens wärdhus, jonas i sälen, afterski tandådalen, bandlista tandådalen, afterski sälen, dayparty, live i loungen, TD Lounge, Wärsan, Tandådalens Wärdshus, nöje tandådalen, nöje sälen

Boka VIP bord till afterski eller Nattklubben: vip@isalen.se

utomhushousen, utomhushousen tandådalen, utomhushousen sälen, Utomhushousen 2018, Tandådalens Wärdshus, säsongsavslutning, Grand Finale, Tandådalen, VIP, DJ, afterski, utomhusafterski, nöje sälen, gästlista, Jonas i Sälen, house, housemusik

Utomhushousen 2018. Läs mer här.

JONAS I SÄLEN GAME FAIR – OUTDOOR SUMMER MARKET 2-3 JUNI

Jonas i Sälen Game Fair – Outdoor Summer Market 2-3 juni på Lindvallens Fäbod. Vi på Jonas i Sälen stänger aldrig en säsong utan att vi öppnar för nästa. Barmarkssäsongen och sommaren i Sälen startar på allvar med vår mässa. Jakt, fiske, hund, vildmark, cykling, vandring, löpning, friluftsliv, kanot, klättring. Hantverkare som knivmakare, tävlingar, mat och mathantverk, dryck och fest i unik fjäll- och fäbodmiljö. Läs mer här.

Skapa ditt eget event, högtid, företagsevent, konferens, kick off med teambuildingaktiviteter, föreningsläger eller vad det kan vara. Vi på Jonas i Sälen har lång och gedigen erfarenhet av att skräddarsy evenemang av olika storlek och med olika inriktning runtom i Sälenfjällen. Vi har unika lokaler, från toppmodernt och centralt till historiska fäbodmiljöer ute på fjället. Vi kan erbjuda boende i storstuga eller på hotell Olarsgården och vi har mycket fina referenser när det gäller såväl värdskap som vår mat. Läs mer här. Eller ring: 0280 – 333 30. Du kan även fylla i en enkel förfrågan så kontaktar vi dig.

Tandådalens Wärdshus, afterski, Mio Express, ny lift, Tandådalen, skidor i Tandådalen

Jonas i Sälen har i många år levererat boende, mat, dryck och underhållning, inte minst till gästerna i Tandådalen. Vårt afterski och nöjesutbud är ledande och omtalat i hela fjällvärlden. Långfredagens Utomhusafterski är vårt största event men vi har live musik, DJ’s och artister varje dag under högsäsong, ibland på flera ställen samtidigt. Du hittar säsongens bandlista här.

Nöje i Sälen året runt och Sälens mest aktuella blogg: www.jonasisalen.se/blogg

Veckoprogrammet för vecka 16 hittar du här. 

Tandådalens Wärdshu, genuin After ski @tandadalenswardshus  – Alltid senaste nytt!

Tandådalens Wärdshus, Tandådalen, O'Learys, O'Learys Tandådalen, Waynes Coffé,

%d bloggare gillar detta: