Sista släppet biljetter

Festernas fest Utomhushousen måndag 23 april i Tandådalen vill du bara inte missa. På måndag är det exakt en vecka kvar till UTOMHUSHOUSEN 2018. Då gör vi ett sista biljett släpp med 250 biljetter.

  • Dag: Måndag 16/4
  • Tid: 09:00
  • Plats: Tandådalens Wärdshus
  • Händelse: Sista biljetterna släpps

Tänk på att komma i tid förra året tog sista släppet slut på 15 min. För er som ej kan infinna er i Sälen på måndag, hör av er i ett meddelande i gruppen @Utomhushousen

Stäng restaurangen, stäng fabriken, checka ut från kontoret, packa bilarna och ge er av till fjällen och fest. Runtom, på gångavstånd finns fantastiskt prisvärt boende. Hitta ert boende i Tandådalen enkelt och snabbt på skistar.com. Är ni ett större sällskap, fyll i ett enkelt formulär så hör vi av oss. Formuläret öppnas i ett nytt fönster.

VI VILL FESTA – KONTAKTA OSSutomhushousen, utomhushousen tandådalen, utomhushousen sälen, Utomhushousen 2018, Tandådalens Wärdshus, säsongsavslutning, Grand Finale, Tandådalen, VIP, DJ, afterski, utomhusafterski, nöje sälen, gästlista, Jonas i Sälen, house, housemusik

 

Välkommen till Tandådalen, en fantastisk skidanläggning och en legendarisk festplats sedan 60-talet. Värdar: Jonas i Sälen, Tandådalens Wärdshus, Wärsan Nightclub, Utomhushousen.

Tandådalens Wärdshu, genuin After ski Utomhushousen på facebook

BOKA VIP: vip@isalen.se

afterski, bandlista, afteski bandlista, tandådalens wärdhus, jonas i sälen, afterski tandådalen, bandlista tandådalen, afterski sälen, dayparty, live i loungen, TD Lounge, Wärsan, Tandådalens Wärdshus, nöje tandådalen, nöje sälen

BOKA VIP: vip@isalen.se

 

Tandådalens Wärdshus, afterski, Mio Express, ny lift, Tandådalen, skidor i Tandådalen

Jonas i Sälen har i många år levererat boende, mat, dryck och underhållning, inte minst till gästerna i Tandådalen. Vårt afterski och nöjesutbud är ledande och omtalat i hela fjällvärlden. Långfredagens Utomhusafterski är vårt största event men vi har live musik, DJ’s och artister varje dag under högsäsong, ibland på flera ställen samtidigt. Du hittar säsongens bandlista här.

Nöje i Sälen året runt och Sälens mest aktuella blogg: www.jonasisalen.se/blogg

Veckoprogrammet vecka 15 hittar du här.

Tandådalens Wärdshu, genuin After ski @tandadalenswardshus  – Alltid senaste nytt!

Tandådalens Wärdshus, Tandådalen, O'Learys, O'Learys Tandådalen, Waynes Coffé,

%d bloggare gillar detta: