Utomhushousen 23 april

Det har gått tre och en halv månad sedan vårt fantastiska nyårsfirande på den då splitter nya nattklubben Wärsan Nightclub på Tandådalens Wärdshus. En lång, härlig vinter och skidsäsong lider mot sitt slut men vi minns givetvis ännu den fantastiska Långfredagen med fjällvärldens största Utomhusafterski, i år soligare och större än någonsin. Finalhelgen kommer göra ordentligt avtryck med Rockklassikers Snörock. Finns det snöhäng och drivor kvar bortom Väggen i Hundfjället finns risk att de går som laviner när både Partypatrullen och Allstars of Rock kör afterski på Tandådalens Wärdshus.

Kvar återstår festernas fest, Utomhushousen på måndagen 23 april. Vad gör den så speciell? En helt galen produktion med sveriges Dj-elit som växer från år till år, en fest då Sälens legendariska säsongare från Sälens begynnelse möts upp och skålar tillsammans med alla fantastiska skidåkandes eller bara festsugna gäster på fjället. Där har ni svaret, detta är en fest för dig och i allra högsta grad en fest för oss själva. Äntligen kan vi, bartenders, servitriser, kockar, receptionister, skidlärare, hovmästare, företagare och anställda inom besöksnäringen blicka framåt, skåla och dansa tillsammans. Vi har tangerat rekord i antal sålda biljetter, dessutom har vi ännu större yta i år. Välkommen att delta i vår härliga gemenskap, välkommen till Utomhushousen 2018.

Krögare, festprissar, kompisgäng och andra runtom i Dalarna och, ja i hela Sverige – kom och smaka på Sälen. Vad händer annars en måndag? Stäng restaurangen, stäng fabriken, checka ut från kontoret, packa bilarna och ge er av till fjällen och fest. Runtom, på gångavstånd finns fantastiskt prisvärt boende. Hitta ert boende i Tandådalen enkelt och snabbt på skistar.com. Är ni ett större sällskap, har frågor fyll i ett enkelt formulär så hör vi av oss. Formuläret öppnas i ett nytt fönster.

VI VILL FESTA – KONTAKTA OSS utomhushousen, utomhushousen tandådalen, utomhushousen sälen, Utomhushousen 2018, Tandådalens Wärdshus, säsongsavslutning, Grand Finale, Tandådalen, VIP, DJ, afterski, utomhusafterski, nöje sälen, gästlista, Jonas i Sälen, house, housemusik

 

Tandådalens Wärdshu, genuin After ski Utomhushousen på facebook

Välkommen till Tandådalen, en fantastisk skidanläggning och en legendarisk festplats sedan 60-talet. Värdar: Jonas i Sälen, Tandådalens Wärdshus, Wärsan Nightclub, Utomhushousen.

BOKA VIP: vip@isalen.se

afterski, bandlista, afteski bandlista, tandådalens wärdhus, jonas i sälen, afterski tandådalen, bandlista tandådalen, afterski sälen, dayparty, live i loungen, TD Lounge, Wärsan, Tandådalens Wärdshus, nöje tandådalen, nöje sälen

BOKA VIP: vip@isalen.se

MORE PARTY

NATTKLUBB PÅ WÄRSAN NIGHTCLUB, BL.A PÅ LÖRDAG 21 APRIL.

20-21 APRIL ROCKKLASSIKERS SNÖROCK I TANDÅDALEN

SNÖROCK AFTERSKI 15.00 – 18.00 FREDAG & LÖRDAG 20-21 APRIL MED ALLSTARS OF ROCK SOM BL.A GJORT SUCCÉ PÅ SWEDEN ROCK. GIVETVIS FRI ENTRÉ.

PARTYPATRULLEN AFTERSKI 19-21 APRIL GIVETSVIS ÄR DET NATTKLUBBSKVÄLLAR PÅ WÄRSAN NIGHTCLUB, AVSLUTNINGS ERBJUDANDEN FRÅN O’LEARYS TANDÅDALEN, BARTÖMNING PÅ TD LOUNGE, HALVA PRISET SÖNDAG PÅ TANDÅDALENS WÄRDSHUS OCH MYCKET MER!

Veckoprogrammet vecka 15 hittar du här.

Tandådalens Wärdshus, afterski, Mio Express, ny lift, Tandådalen, skidor i Tandådalen

Jonas i Sälen har i många år levererat boende, mat, dryck och underhållning, inte minst till gästerna i Tandådalen. Vårt afterski och nöjesutbud är ledande och omtalat i hela fjällvärlden. Långfredagens Utomhusafterski är vårt största event men vi har live musik, DJ’s och artister varje dag under högsäsong, ibland på flera ställen samtidigt. Du hittar säsongens bandlista här.

Nöje i Sälen året runt och Sälens mest aktuella blogg: www.jonasisalen.se/blogg

Veckoprogrammet vecka 15 hittar du här.

Tandådalens Wärdshu, genuin After ski @tandadalenswardshus  – Alltid senaste nytt!

Tandådalens Wärdshus, Tandådalen, O'Learys, O'Learys Tandådalen, Waynes Coffé,

%d bloggare gillar detta: