Samir och Viktor

Jonas i Sälen och Wärsan Nightclub Tandådalen tillsammans med Tandådalens Wärdshus presenterar Samir och Viktor på Påskafton. Sälens nyaste nattklubb Wärsan Nightclub Tanådalen öppnar 21.00. Se till att vara på plats i god tid för att säkra er plats! Vi säljer ej förköp. Ålder 18+ Tid: 21.00 – 02.00.

EXTRA EXTRA EXTRA LIVE I LOUNGEN MED HAAKS PÅ TD LOUNGE PÅSKAFTON!

Boka VIP. Skicka ett mejl till VIP@isalen.se

afterski, bandlista, afteski bandlista, tandådalens wärdhus, jonas i sälen, afterski tandådalen, bandlista tandådalen, afterski sälen, dayparty, live i loungen, TD Lounge, Wärsan, Tandådalens Wärdshus, nöje tandådalen, nöje sälen

Boka VIP. Skicka ett mejl till VIP@isalen.se

Du har väl upptäckt Sälens nyaste nattklubb på nedervåningen av Tandådalens Wärdshus och denna kväll även Partytältet med stora scenen. 2 DJ’s – 2 dansgolv.

 

Tandådalens Wärdshu, genuin After ski @ SamirViktorOfficial

 Samir och Viktor på Instagram

 

 

 

 

afterski, afterski tandådalen, afterski sälen, rock circus, rock circus sälen, tandådalens wärdshus, Jonas i Sälen, aprés ski, genuin afterski, music quiz, olearys, O'Learys Tandådalen, Trettonhelg, nysnö, snödjup, kallt, värmestuga, våffelstuga, music quiz, td lounge, nattklubb tandådalen, Wärsan

Nöje i Sälen året runt och Sälens mest aktuella blogg: www.jonasisalen.se/blogg

Tandådalens Wärdshu, genuin After ski @tandadalenswardshus  – Alltid senaste nytt!

Tandådalens Wärdshus, Tandådalen, O'Learys, O'Learys Tandådalen, Waynes Coffé,

%d bloggare gillar detta: