Påskens program ute nu!

Påskens program presenteras av Jonas i Sälen och Tandådalens Wärdshus och finns ute att läsa här. I Påskprogrammet hittar du alla tider, alla artister, ernjudanden, tips och mycket mer. Du kan t.ex rösta om vem som är bäst på att Shuffla, bröderna Haaks eller Samir & Viktor. Eller kanske du själv, i pjäxor på afterskin i Påskhelgen?

IDAG, MÅNDAG TILL SÖNDAG, AFTERSKI MED PARTYPATRULLEN

afterski, afterski sälen, snsb, sveriges näst snyggaste band, wärsan, wärsan nightclub, Tandådalens Wärdshus, TD Lounge, tandådalen lounge, live i loungen, peter bogsveen, kalven runt, lindalen, våfflor, lindalens fäbod, Olarsgården, snö, skidspår, olearys, music quiz, liftar, Tandådalen, Skistar, backar sälen, jaktmässa sälen, fiskemässa sälen, nattklubb sälen

IKVÄLL: Måndagsklubben på Wärsan Nightclub. Måndagsklubben goes Big Monday med dresscode tema ”Snowroller”. Ni vet den klassiska Lasse Åberg filmen där han åker till ”Kirschberg” i Alperna. Vi lottar dessutom ut biljetter till Utomhushousen.

Måndagsklubben 22-02, +18 år. Wärsan Nightclub – Big Monday

Middag ikväll? Boka bord på O’Learys Tandådalen.

A quick summary of the Easter program will be posted here on Monday evening.

Nöje i Sälen året runt och Sälens mest aktuella blogg: www.jonasisalen.se/blogg

Tandådalens Wärdshu, genuin After ski @tandadalenswardshus  – Alltid senaste nytt!

Tandådalens Wärdshus, Tandådalen, O'Learys, O'Learys Tandådalen, Waynes Coffé,

%d bloggare gillar detta: