Påskdagen halva priset

Nu sätter vi de sista punkterna i Påskprogrammet från Jonas i Sälen som postas under måndagen på jonasisalen.se/blogg. Denna säsong gjorde Halva Priset söndag comeback på Tandådalens Wärdshus och det har varit en succé. Givetvis gör vi inget undantag på Påskdagen som är på söndag. Halva priset på Tandådalens Wärdshus. På lunchen, i baren och i caféet och givetsvis på afterskin och på nattafterskin.

Redan imorgon måndag står Partypatrullen på scen när det är dags för afterski och de ger sig inte förrän efter ännu en klassisk nattafterski på söndag, Påskdagen.

 

 

Vi vill också påminna om Måndagsklubben imorgon på Wärsan Nightclub. Måndagsklubben goes Big Monday imorgon med dresscode tema ”Snowroller”. Ni vet den klassiska Lasse Åberg filmen där han åker till ”Kirschberg” i Alperna. Vi lottar dessutom ut biljetter till Utomhushousen.

Påskprogrammet postas under måndagen på jonasisalen.se/blogg.

PÅSKEN I TANDÅDALEN

 

 

Samir och Viktor live på Wärsan Nightclub Tandådalen på Påskafton 31:a mars. Till evenemanget på facebook.

afterski, bandlista, afteski bandlista, tandådalens wärdhus, jonas i sälen, afterski tandådalen, bandlista tandådalen, afterski sälen, dayparty, live i loungen, TD Lounge, Wärsan, Tandådalens Wärdshus, nöje tandådalen, nöje sälen

Boka VIP. Skicka ett mejl till VIP@isalen.se

Nöje i Sälen året runt och Sälens mest aktuella blogg: www.jonasisalen.se/blogg

Tandådalens Wärdshu, genuin After ski @tandadalenswardshus  – Alltid senaste nytt!

Tandådalens Wärdshus, Tandådalen, O'Learys, O'Learys Tandådalen, Waynes Coffé,

%d bloggare gillar detta: