Sveriges näst snyggaste band

Afterski idag kl: 15.00 på Tandådalens Wärdshus med Sveriges näst snyggaste band. Genuin afterski mitt i backen när den är som bäst. Sveriges näst snyggaste band spelar torsdag – lördag samt Live i Loungen fredag ca: 22.00 på TD Lounge.

Skotta snö eller åka skidor? Vilken vinter! Över 2 decimeter nysnö har fallit i Tandådalen och Sälen senaste dygnet och det snöar även just nu. Nya rekord slås hela tiden. Hela 147 cm snödjup i terrängen. Framåt helgen väntas sol och ganska kallt. Se prognos här.

TÄNK PÅ SÄKERHETEN!

Lavinfaran är betydande i områden utanför det pistade skidområdet i både Tandådalen och Hundfjället, d.v.s 3 på skalan. Tänk på att mycket snö ligger på hustaken. Snördrivorna skymmer sikten i korsningar, dessutom leker barn gärna i drivorna. Kör extra försiktigt – anpassa körningen efter omständigheterna. Ni som ger er ut på skoter, tänk på att på vissa ställen kan snö ha drivit och kan ge ett snödjup på ett par meter eller mer.

Veckoprogrammet för vecka 5

olearys, olearys tandådalen, middag tandådalen, restaurang tandådalen, Jonas i Sälen, O'Learys, sportsbar, Tandådalen, O'Learys Tandådalen

Ikväll kör vi Music Quiz på O’Learys Tandådalen kl: 17.00. Boka bord. O’Learys Tandådalen har lunchöppet fredag och lördag denna vecka, 11.45 – 14.30.

afterski, bandlista, afteski bandlista, tandådalens wärdhus, jonas i sälen, afterski tandådalen, bandlista tandådalen, afterski sälen, dayparty, live i loungen, TD Lounge, Wärsan, Tandådalens Wärdshus, nöje tandådalen, nöje sälen

Boka ett VIP bord till afterski eller nattklubben. Skicka ett mejl.

Live i Loungen, TD Lounge, Jonas i Sälen, tandådalen lounge, live musik, musik quiz, nöje sälen, nöje tandådalen, Tandådalen

Två tips inför imorgon fredag. TD Lounge: Musik Quiz kl: 20.00 och Live i Loungen med S.N.S.B ca 22.00. Wärsan Nightclub/Tandådalens Wärdshus: Storschlaget schlagershow och nattklubb 22-02. Läs mer här.

Storschlaget, Tandådalens Wärdshus, tandådalen, nöje tandådalen, nöje sälen, Gregor Michaj, Thérèse Andersson Lewis, melodifestivalen, Wärsan, wärsan nightclub, nattklubb tandådalen, nattklubb sälen, nightlife sälen, afterski, après ski, vip, vip bord, Jonas i Sälen

AKTIVITETER I TANDÅDALEN

Lindalens Fäbod öppet alla dagar vintersäsong. 10.30 – 15.00. OBS! Kom ihåg att vi ej tar kort. Endast kontanter eller Swish.

Bad och skoter med Sälenaktiviteter. Baden i Tandådalen och Hundfjället, skotersafari och skotertaxi hittar du info om här: www.salenaktiviteter.se och här. Följ Sälenaktiviteter på facebook.

bad tandådalen, bad hundfjället, poolarium tandådalen, poolarium hundfjället, bastu, bubbelpool, SPA sälen, massage sälen, tandådalen, hundfjället

Läs mer och boka: www.salenaktiviteter.se

skotersafari, skotersafari sälen, skotersafari tandådalen, skotersafari hundfjället, sälenaktiviteter, skoter sälen, skoterled sälen, lindalen, lindalens fäbod

Läs mer och boka: www.salenaktiviteter.se

Lindvallens Fäbod. Njut av en nygräddad våffla och kokkaffe från vedspisen. Läs mer här. Öppet tisdag – lördag 11.00 – 17.00. Välkommen!

Grupper & Företag – Boka en unik upplevelsemiddag

Lindalens Fäbod – 3 rätters Brasserade – En Jonas i Sälen klassiker

Boka en unik matupplevelse ”Brasserade”. Mitt ute i Sälenfjällens skogar finner ni denna unika Fäbod med anor från 1734. Lindalens Fäbod har plats för 36 personer. Vi tar endast emot bokade grupper. Uppsamlingsplats vid Hundfjället eller Tandådalen, enligt överrenskommen tid. Transport skotersläde, tar ca 15-20 minuter. Läs mer här.

Ovan, Östfjällets Fäbod, dukat för Dalamiddag. Läs mer här.

afterski, afterski sälen, snsb, sveriges näst snyggaste band, wärsan, wärsan nightclub, Tandådalens Wärdshus, TD Lounge, tandådalen lounge, live i loungen, peter bogsveen, kalven runt, lindalen, våfflor, lindalens fäbod, Olarsgården, snö, skidspår, olearys, music quiz, liftar, Tandådalen, Skistar, backar sälen, jaktmässa sälen, fiskemässa sälen, nattklubb sälen

Veckoprogrammet för vecka 5

A quick summary in English here.

Tandådalens Wärdshus, Tandådalen, O'Learys, O'Learys Tandådalen, Waynes Coffé,

%d bloggare gillar detta: