Tisdag i Tandådalen

Vi har riktigt ombytligt vinterväder i Sälen och Tandådalen. Tät dimma på morgonen, nu strålande sol, svag vind och fem minusgrader. 3 cm nysnö och ett snödjup i terrängen på 127 cm. Alla backar och alla liftar i hela Tandådalen-Hundfjället är öppna. Det närmaste dygnet väntas ytterligare en decimeter nysnö. Längdspåren får bra betyg överlag. Perfekta förhållanden med andra ord. För den som vill åka extra mycket utför finns chansen imorgon onsdag då det är manchestermorgon i Tandådalen. Läs mer här.

TISDAG i TANDÅDALEN Afterski med Peter Bogsveen på Tandådalens Wärdshus 15.00

afterski, afterski tandådalen, afterski sälen, peter bogsveen, Jonas i Sälen, jukasse, julkasse sälen, julbord, julbord avhämtning, Tandådalen, fira jul, Sälen

TISDAG i TANDÅDALEN Boka bordO’Learys Tandådalen

Stockholm är vintervitt idag efter några centimeters nysnö senaste dygnet. Förhållandena i Hammarbybacken är enligt rapporter perfekta, d.v.s mer eller mindre stenhård is så som elitåkarna vill ha det. Det är upplagt för dramatik och fest igen. Självklart följer vi och hejar vi fram Hargin, Hansdotter & Co hos oss på O’Learys Tandådalen. Denna parallellslalom tävling är åkarnas sista för OS i Pyeongchang. Kom och heja i baren – vi har massor av goda drycker och även alkoholfria alternativ såklart. Eller boka ett bordO’Learys Tandådalen. Tel: 0280 – 333 30.

afterski, afterski sälen, snsb, sveriges näst snyggaste band, wärsan, wärsan nightclub, Tandådalens Wärdshus, TD Lounge, tandådalen lounge, live i loungen, peter bogsveen, kalven runt, lindalen, våfflor, lindalens fäbod, Olarsgården, snö, skidspår, olearys, music quiz, liftar, Tandådalen, Skistar, backar sälen, jaktmässa sälen, fiskemässa sälen, nattklubb sälen

TISDAG i TANDÅDALEN Välkommen till TD Lounge. Vi öppnar 18.00.

tandådalens wärdshus, td lounge, tandådalens lounge, olearys tandådalen, Jonas i Sälen, öppna backar, snö, nysnö, afterski, cocktailbar, sportsbar, nöje sälen, nöje tandådalen, skidåkning, längdspår, Sälen

TISDAG i TANDÅDALEN Välkommen till TD Lounge. Vi öppnar 18.00.

olearys, olearys tandådalen, middag tandådalen, restaurang tandådalen, Jonas i Sälen, O'Learys, sportsbar, Tandådalen, O'Learys Tandådalen

TISDAG i TANDÅDALEN Välkommen till TD Lounge. Våningen ovanför O’Learys Tandådalen. Vi öppnar 18.00. PSST! Imorgon Äntligen Onsdag @ TD Lounge, DJ och öppet till sent. 

Veckoprogrammet för vecka 5

afterski, afterski sälen, snsb, sveriges näst snyggaste band, wärsan, wärsan nightclub, Tandådalens Wärdshus, TD Lounge, tandådalen lounge, live i loungen, peter bogsveen, kalven runt, lindalen, våfflor, lindalens fäbod, Olarsgården, snö, skidspår, olearys, music quiz, liftar, Tandådalen, Skistar, backar sälen, jaktmässa sälen, fiskemässa sälen, nattklubb sälen

🇬🇧 A quick summary in English here.

Tandådalens Wärdshus, Tandådalen, O'Learys, O'Learys Tandådalen, Waynes Coffé,

%d bloggare gillar detta: