Mer skidåkning i Tandådalen!

Från och med lördag 3:e februari har alla liftar och backar utan belysning öppet till 16.30. Just idag lördag får vi se hur det blir med det då det blåser kraftigt på fjället. Det finns risk att sittliftarna står still idag p.g.a hård vind. Se aktuell info hos Skistar här. Väderprognos hittar ni här.

Tandådalen, Hundfjället, Stora backen, skidåkning, liftar tandådalen, backar tandådalen, manchesterskidåkning, morgonskidåkning, Mio Express, parliften, specialen, längdspår, spårrapport, snödjup, Tandådalens Wärdshus, Jonas i Sälen, skistar, Östra Tandådalen, Pulsen, Lindalen, kalven runt

Tandådalen, Hundfjället, Stora backen, skidåkning, liftar tandådalen, backar tandådalen, manchesterskidåkning, morgonskidåkning, Mio Express, parliften, specialen, längdspår, spårrapport, snödjup, Tandådalens Wärdshus, Jonas i Sälen, skistar, Östra Tandådalen, Pulsen, Lindalen, kalven runt

Vi har galet med snö i Sälen och Tandådalen. Hela 157 cm i terrängen enligt SLAO/Freeride.

https://www.freeride.se/snodjup/tandadalen-hundfjallet/

Rejält kallt idag. Du kan värma dig hos oss. Bakfickan invid Tandådalens Wärdshus är alltid öppen som värmestuga när liftarna är öppna. Vi har även caféservering där. På Pulsen i Östra Tandådalen hittar du god lunch, varma drinkar och varm choklad. På Järnet har vi också varm choklad och varma drinkar och idag kan det bli trångt och mysigt runt Lounge brasan på Tandådalens Wärdshus. O’Learys Tandådalen har öppet för lunch idag 11.45 – 14.30.

1. Tandådalens Wärdshus 2. O’Learys Tandådalen 3. TD Lounge 4. Wärsan Nightclub 5. Pulsen i Östra Tandådalen 6. Järnet våffelstuga 7. Bakfickan 8. Lindalens Fäbod, Kalven runt 9. Wärdshusets bageri 10. Sälenkassen

AFTERSKI 15.00 MED SVERIGES NÄST SNYGGASTE BAND 

afterski, afterski sälen, after-ski, afterski tandådalen, afterski snsb, Tandådalens Wärdshus, snsb, Sveriges näst snyggaste band, music quiz, musik quiz, pub quiz, O'Learys Tandådalen, olearys, Jonas i Sälen, snö, snödjup, väder, snörapport, Dalarna, Sälen

Middag på O’Learys Tandådalen, boka bord: 0280 – 333 30.

olearys, olearys tandådalen, middag tandådalen, restaurang tandådalen, Jonas i Sälen, O'Learys, sportsbar, Tandådalen, O'Learys Tandådalen

afterski, bandlista, afteski bandlista, tandådalens wärdhus, jonas i sälen, afterski tandådalen, bandlista tandådalen, afterski sälen, dayparty, live i loungen, TD Lounge, Wärsan, Tandådalens Wärdshus, nöje tandådalen, nöje sälen

Boka ett VIP bord till afterski eller nattklubben. Skicka ett mejl. VIP@isalen.se

LÖRDAG I TANDÅDALEN

afterski, afterski sälen, after-ski, afterski tandådalen, afterski snsb, Tandådalens Wärdshus, snsb, Sveriges näst snyggaste band, music quiz, musik quiz, pub quiz, O'Learys Tandådalen, olearys, Jonas i Sälen, snö, snödjup, väder, snörapport, Dalarna, Sälen

Snowman Dayparty på Tandådalens Wärdshus 15.00 med bl.a Henry Himself och Sveriges näst snyggaste band.

Storschlaget, Tandådalens Wärdshus, tandådalen, nöje tandådalen, nöje sälen, Gregor Michaj, Thérèse Andersson Lewis, melodifestivalen, Wärsan, wärsan nightclub, nattklubb tandådalen, nattklubb sälen, nightlife sälen, afterski, après ski, vip, vip bord, Jonas i Sälen

Wärsan Nightclub/Tandådalens Wärdshus nattklubb 22-02. Läs mer här.

AKTIVITETER I TANDÅDALEN

Lindalens Fäbod öppet alla dagar vintersäsong. 10.30 – 15.00. OBS! Kom ihåg att vi ej tar kort. Endast kontanter eller Swish.

Bad och skoter med Sälenaktiviteter. Baden i Tandådalen och Hundfjället, skotersafari och skotertaxi hittar du info om här: www.salenaktiviteter.se och här. Följ Sälenaktiviteter på facebook.

bad tandådalen, bad hundfjället, poolarium tandådalen, poolarium hundfjället, bastu, bubbelpool, SPA sälen, massage sälen, tandådalen, hundfjället

Läs mer och boka: www.salenaktiviteter.se

skotersafari, skotersafari sälen, skotersafari tandådalen, skotersafari hundfjället, sälenaktiviteter, skoter sälen, skoterled sälen, lindalen, lindalens fäbod

Läs mer och boka: www.salenaktiviteter.se

Lindvallens Fäbod. Njut av en nygräddad våffla och kokkaffe från vedspisen. Läs mer här. Öppet tisdag – lördag 11.00 – 17.00. Välkommen!

Tandådalen, Hundfjället, Stora backen, skidåkning, liftar tandådalen, backar tandådalen, manchesterskidåkning, morgonskidåkning, Mio Express, parliften, specialen, längdspår, spårrapport, snödjup, Tandådalens Wärdshus, Jonas i Sälen, skistar, Östra Tandådalen, Pulsen, Lindalen, kalven runt

MER SKIDÅKNING i TANDÅDALEN – ONSDAG MANCHESTERMORGON i TANDÅDALEN

Manchesterskidåkning i Tandådalen

Rekommenderad minimiålder: 12 år
Max antal: 30  pers. per tillfälle
Utrustning: skidor eller snowboard
Pris: 150 SEK

V. 52-16
Onsdagar 07.15-08.45
Åkning sker i Specialen (svart nedfart)

Förkunskapskrav i Tandådalen: Du kan åka kontrollerat i svarta backar och åker ankarlift.

Läs mer här.

Grupper & Företag – Boka en unik upplevelsemiddag

Lindalens Fäbod – 3 rätters Brasserade – En Jonas i Sälen klassiker

Boka en unik matupplevelse ”Brasserade”. Mitt ute i Sälenfjällens skogar finner ni denna unika Fäbod med anor från 1734. Lindalens Fäbod har plats för 36 personer. Vi tar endast emot bokade grupper. Uppsamlingsplats vid Hundfjället eller Tandådalen, enligt överrenskommen tid. Transport skotersläde, tar ca 15-20 minuter. Läs mer här.

Ovan, Östfjällets Fäbod, dukat för Dalamiddag. Läs mer här.

afterski, afterski sälen, snsb, sveriges näst snyggaste band, wärsan, wärsan nightclub, Tandådalens Wärdshus, TD Lounge, tandådalen lounge, live i loungen, peter bogsveen, kalven runt, lindalen, våfflor, lindalens fäbod, Olarsgården, snö, skidspår, olearys, music quiz, liftar, Tandådalen, Skistar, backar sälen, jaktmässa sälen, fiskemässa sälen, nattklubb sälen

Veckoprogrammet för vecka 5

A quick summary in English here.

Tandådalens Wärdshus, Tandådalen, O'Learys, O'Learys Tandådalen, Waynes Coffé,

 

%d bloggare gillar detta: