Genuin afterski

Nu är det precis som det skall vara. Vinter och 118 cm snö i terrängen – högsta noteringen denna säsong! Det har kommit drygt ett par decimeter nysnö senaste dygnen. Det är kallt men nu har äntligen vinden mojnat. Behöver du värma dig så har vi receptet! Sång, dans, god mat och dryck, sprakande brasor och kaminer och allt som hör en vintersemester till.

Kolla detta programmet från Jonas i Sälen:

  • FREDAG Afterski med PartyPatrullen Tandådalens Wärdshus
  • FREDAG Music Quiz på TD Lounge 20.00
  • FREDAG Live i Loungen med PartyPatrullen på TD Lounge
  • FREDAG Storschlaget show och nattklubb Wärsan på Tandådalens Wärdshus 22-02
  • LÖRDAG Afterski med PartyPatrullen Tandådalens Wärdshus
  • LÖRDAG Nattklubb Wärsan Nightclub
  • SÖNDAG Halva Priset på Tandådalens Wärdshus 10.30 – 18.00 Afterskifest Söndasgsyran

Dessutom, ute i Lindalens Fäbod gräddar vi Belgiska våfflor, Sälenaktiviteter erbjuder bad i Hundfjället och Tandådalen, Yoga, Skotertaxi och självklart Skotersafari. Åk i sköna Östra Tandådalen eller ta en paus längs Kalven runt vid Pulsen. Lunch, café, drinkar, varm choklad och mycket mer. Bakfickan nedanför parliften är alltid öppen som värmestuga när liftarna är öppna dessutom café med mycket gott. Är ni med Valle och åker i Valles skidland tar ni såklart fikapaus på Järnet Våffelstuga. Nygräddade våfflor, varma drinkar, varm choklad och mer. På TD Lounge står våra bartenders redo, här finns även biljardbord, dart och t.ex Tandådalens skönaste utsikt. På O’Learys fräser det från grillen och pop-corn maskinen kör för fullt. Fredag & Lördag lunchöppet på O’Learys Tandådalen 11.45 – 14.30.

Egentligen finns det ingen anledning att lämna Tandådalen men det gör det faktiskt. Lindvallens Fäbod Café är öppet tisdag – lördag 11.00 – 17.00, upplev Dalarna och en unik fäbodmiljö. Dela en flaska vin och njut av den rogivande miljön. Här finns också goda våfflor och kokkaffe från vedspisen. När ni är i Lindvallen är ett besök på Olarsgården hotell & restaurang ett måste. White Guide listad a la carte restaurang 17-21. En fika eller en drink i loungen. Vi erbjuder även frukost 08.00 – 10.00. Planerar du att besöka Sälen under barmarkssäsongen är Olarsgården det perfekta boendealternativet. Tips: Bryggerivisning på Sälen Fjällbryggeri på lördag. Läs mer här. Sälens Fjällbryggeri ligger i nya Sälen Business Center – ett av Jonas i Sälens senaste satsningar. Här finns vårt tvätteri, ett produktionskök, lager, konferens- och kontorslokaler. Hyr ett kontor hos oss! En fast kontorsplats eller ett virtuellt CoWorking kontor. Aldrig tidigare har det varit så lätt att starta ett företag i Sälen. Välkommen till Jonas i Sälen – årets företagare i Malung, Lima och Sälen 2016.

Hela veckoprogrammet för vecka 3 hittar du här.

olearys, olearys tandådalen, middag tandådalen, restaurang tandådalen, Jonas i Sälen, O'Learys, sportsbar, Tandådalen, O'Learys Tandådalen

Fredag & Lördag lunchöppet på O’Learys Tandådalen 11.45 – 14.30

Middag ikväll. O’Learys Tandådalen. Boka bord.

Fredag, Music Quiz på TD Lounge kl: 20.00

Fredag, Live i Loungen med PartyPatrullen på TD Lounge. Bandet spelar ca 22.00.

Fredag, show och nattklubb. Storschlaget på Tandådalens Wärdshus och Wärsan Nightclub. 22-02. Ålder: 18+ Läs mer här.

afterski, bandlista, afteski bandlista, tandådalens wärdhus, jonas i sälen, afterski tandådalen, bandlista tandådalen, afterski sälen, dayparty, live i loungen, TD Lounge, Wärsan, Tandådalens Wärdshus, nöje tandådalen, nöje sälen

Boka VIP bord till afterski eller nattklubben. Skicka ett mejl så kontaktar vi dig.

live music, nightclub, nightlife sälen, nightlife tandådalen, pub, restaurant, book a table, gifts, souvenirs, tourist information, sälen

Här visar Jonas själv var O’Learys Tandådalen ligger. TD Lounge ligger på våningen ovanför.

 

 

Hela veckoprogrammet för vecka 3 hittar du här.

afterski, afterski sälen, fiesta, bandet fiesta, bandlista, genuin afterski, tandådalens wärdshus, äntligen onsdag, klubb, tdlounge, klubb tandådalen, klubb sälen, DJ, Tandådalen, Jonas i Sälen, nöje

Hela veckoprogrammet för vecka 3 hittar du här.

Tandådalens Wärdshus, Tandådalen, O'Learys, O'Learys Tandådalen, Waynes Coffé,

%d bloggare gillar detta: