Säsongspremiär Storschlaget

För 11:e året i rad, kommer Storschlaget tillbaka till Sälen!! Detta året kommer de stå på vår scen i Tandådalen varje fredag med start redan nu på fredag 12/1! Räkna med ännu en säsong av oförglömliga fredagar fullt av dans och glädje! Följ oss på facebook.
Entré: 100kr
Ålder: 18+
Tid: 22-02
Boka vip: vip@isalen.se

Storschlaget, Tandådalens Wärdshus, tandådalen, nöje tandådalen, nöje sälen, Gregor Michaj, Thérèse Andersson Lewis, melodifestivalen, Wärsan, wärsan nightclub, nattklubb tandådalen, nattklubb sälen, nightlife sälen, afterski, après ski, vip, vip bord, Jonas i Sälen

Wärsan Nightclub program vecka 2. Följ oss på facebook.

Storschlaget, Tandådalens Wärdshus, tandådalen, nöje tandådalen, nöje sälen, Gregor Michaj, Thérèse Andersson Lewis, melodifestivalen, Wärsan, wärsan nightclub, nattklubb tandådalen, nattklubb sälen, nightlife sälen, afterski, après ski, vip, vip bord, Jonas i Sälen

Mer nöje i Tandådalen på fredag – Music Quiz och Live i Loungen på TD Lounge

pub quiz, pub quiz tandådalen, musik quiz, td lounge, tandådalen, nöje, jonas i sälen

Fredag, Music Quiz på TD Lounge kl: 19.30

Boka VIP bord till afterskin eller nattklubben. Skicka ett mejl.

afterski, bandlista, afteski bandlista, tandådalens wärdhus, jonas i sälen, afterski tandådalen, bandlista tandådalen, afterski sälen, dayparty, live i loungen, TD Lounge, Wärsan, Tandådalens Wärdshus, nöje tandådalen, nöje sälen

Veckoprogrammet vecka 2 är ute nu. Du hittar det här.

afterski, afterski sälen, Jonas i Sälen, Rock Circus, rock circus tandådalen, TD Lounge, Lindalen, O'Learys, Olarsgården, Lindvallens Fäbod, snödjup, trettondagen, våfflor, våffelstuga, nattklubb, nattklubb sälen, Wärsan, wärsan nightclub, halva priset, halva priset söndag

Tandådalens Wärdshus, Tandådalen, O'Learys, O'Learys Tandådalen, Waynes Coffé,

%d bloggare gillar detta: