Nattklubbshelg – Nyårshelg

Vi på Jonas i Sälen ha laddat Nyårsprogrammet med fest. Sälens nyaste nattklubb, Wärsan Nightclub inte minst. Vi har redan kört en klubbkväll och hela fem kvällar i rad står på tur! Fredag med Alex Grann & Peter Rönnlund, Lördag Snowman DayParty följt av nattklubb med SEB & Peter Rönnlund, Nyårsafton då vi kör stooor Nyårsfest med SEB & Peter Rönnlund efter Nyårsafterski med PartyPatrullen och Nyårssupén på Tandådalens Wärdshus.

Vi inleder nya året 2018 med nattklubb 1 januari med Alex Grann & Peter Rönnlund och tisdag 2:a januari med Alex Grann. Senaste nytt hittar du vår facebook.

Du hittar också nöjesinfo i Nyårsprogrammet.

afterski, bandlista, afteski bandlista, tandådalens wärdhus, jonas i sälen, afterski tandådalen, bandlista tandådalen, afterski sälen, dayparty, live i loungen, TD Lounge, Wärsan, Tandådalens Wärdshus, nöje tandådalen, nöje sälen

VIP bord till afterski och nattklubb. Skicka ett mejl: VIP@isalen.se

afterski, bandlista, afteski bandlista, tandådalens wärdhus, jonas i sälen, afterski tandådalen, bandlista tandådalen, afterski sälen, dayparty, live i loungen, TD Lounge, Wärsan, Tandådalens Wärdshus, nöje tandådalen, nöje sälen

Ni missar väl inte årets uppvärmning till Nyårsafton, SNOWMAN DAYPARTY på lördag 30:e december kl: 15.00 – 19.00 där det roddas om till en helt galen dagsfest i vårt stora afterskitält. Kom som du är, och ta med ditt bästa humör och rikligt med highfives.

nyår, nyår sälen, nyårssupé, nyårssupé sälen, tandådalens wärdshus, boka nyår, Tandådalen, Jonas i Sälen, Tandådalens Wärdshus, afterski, new year, nyårsfest, fest tandådalen

FIRA NYÅR I SÄLEN/TANDÅDALEN!
Varmt välkomna att fira nyår hos oss i Tandådalen. Starta kvällen med en utmärkt 3-rätters nyårssupé (fullbokad), sedan skall vi tillsammans skåla och dansa in det nya året!
6 barer öppna
2 dansgolv
Tid: 21-02
Ålder: 18+

afterski, bandlista, afteski bandlista, tandådalens wärdhus, jonas i sälen, afterski tandådalen, bandlista tandådalen, afterski sälen, dayparty, live i loungen, TD Lounge, Wärsan, Tandådalens Wärdshus, nöje tandådalen, nöje sälen

Du hittar mer nöjesinfo i Nyårsprogrammet.

afterski, bandlista, afteski bandlista, tandådalens wärdhus, jonas i sälen, afterski tandådalen, bandlista tandådalen, afterski sälen, dayparty, live i loungen, TD Lounge, Wärsan, Tandådalens Wärdshus, nöje tandådalen, nöje sälen

Du hittar mer nöjesinfo i Nyårsprogrammet.

TD Lounge, Live i Loungen, PartyPatrullen, Jonas i Sälen, Tandådalens Wärdshus, nöje sälen, nyår sälen, nyår tandådalen, fest tandådalen, fest sälen

Du hittar mer nöjesinfo i Nyårsprogrammet.

afterski, bandlista, afteski bandlista, tandådalens wärdhus, jonas i sälen, afterski tandådalen, bandlista tandådalen, afterski sälen, dayparty, live i loungen, TD Lounge, Wärsan, Tandådalens Wärdshus, nöje tandådalen, nöje sälen

Du hittar mer nöjesinfo i Nyårsprogrammet.

Tandådalens Wärdshus, Tandådalen, O'Learys, O'Learys Tandådalen, Waynes Coffé,

 

%d bloggare gillar detta: