Afterski, nattklubb och nysnö

Juldagen är här med nysnö, afterski och nattklubb. Afterski idag och imorgon annandag jul, 25-26:e december kl: 15.00 på Tandådalens Wärdshus med Anders Norman! Måndag, Juldagen, Nattklubb – Måndagsklubben kl: 22.00, Wärsan Nightclub. TD Lounge och O’Learys Tandådalen öppet och imorgon 26:e december öppnar Lindvallens Fäbod för vintern. Välkommen till Jonas i Sälen!

afterski, afterski tandådalen, afterski sälen, Tandådalens Wärdshus, Anders Norman, Jonas i Sälen, Måndagsklubben, Wärsan, Wärsan Nightclub, nattklubb sälen, nattklubb tandådalen, puderalarm, nysnö, snödjup, snörapport

Afterski kl: 15.00 på Tandådalens Wärdshus med Anders Norman.

tandådalens wärdshus, td lounge, tandådalens lounge, olearys tandådalen, Jonas i Sälen, öppna backar, snö, nysnö, afterski, cocktailbar, sportsbar, nöje sälen, nöje tandådalen, skidåkning, längdspår, Sälen

Boka bord på O’Learys Tandådalen. Annandag jul, 26:e december drar Junior VM i hockey igång med Sverige – Vitryssland. Boka bord. 

Njut av julledigheten på Sälens skönaste inneställe. Vi öppnar kl: 16.00. Välkommen till TD Lounge. 

wärsan, Wärsan nattklubb, Wärsan nightclub, Tandådalens Wärdshus, afterski, Jonas i Sälen, nöje tandådalen, nöje sälen, nightclub sälen, nightclub tandådalen, nightlife sälen, cocktailbar, barer sälen

Nattklubb – Wärsan Nightclub. Juldagen, dags för en riktigt galen fest hos oss, 2 våningar öppna och 2 dansgolv!
Dj’s Alexander Grann & SEB
Entré: 100kr
Med P-leg: 50kr
Ålder: 18+
Tid: 22-02
Boka VIP: vip@isalen.se

god jul, Jonas i Sälen, blogg, jul sälen, julbord, Olarsgården, Tandådalens Wärdshus, Anders Norman, afterski, Lindvallens Fäbod, wärsan, wärsan nightclub, nattklubb, nattklubb sälen, nattklubb tandådalen, Måndagsklubben

Du följer väl oss på jonasisalen.se/blogg? Snart postas veckoprogrammet för vecka 52, Nyårsprogrammet. Veckoprogrammet, alltid först på jonasisalen.se/blogg.

Lindalens Fäbod, Lindalen, Kalven runt, längd, längdspår, skidspår, Jonas i Sälen, Tandådalen, Sälen

Välkommen till Lindalens Fäbod. Vi har öppet alla dagar 10.30 – 15.00. Här kan du bl.a njuta av en Belgisk våffla och kaffe. OBS! Vi tar ej kort. Endast kontanter eller Swish. Du når Lindalens Fäbod längs det längdspåret Kalven runt. Du kan också komma till Lindalens Fäbod med Sälenaktiviteters 2-timmars skotersafari.

Grupper & Företag – Boka en unik upplevelsemiddag

Lindalens Fäbod – 3 rätters Brasserade – En Jonas i Sälen klassiker

Boka en unik matupplevelse ”Brasserade”. Mitt ute i Sälenfjällens skogar finner ni denna unika Fäbod med anor från 1734. Lindalens Fäbod har plats för 36 personer. Vi tar endast emot bokade grupper. Uppsamlingsplats vid Hundfjället eller Tandådalen, enligt överrenskommen tid. Transport skotersläde, tar ca 15-20 minuter. Läs mer här.

Ovan, Östfjällets Fäbod, dukat för Dalamiddag. Läs mer här.

puderalarm, nysnö, snörapport, skidspår, spårrapport, snödjup, Jonas i Sälen, längd, längdåkning, liftar, backar, Tandådalen, Sälen

Puderalarm har gått för Tandådalen. Vi får se om prognosen kommer stämma. I så fall har vi ytterligare ett par decimeter nysnö innan nyår. Långtidsprognos.

Snart postar vi nyårsprogrammet, missa inte det.

Spårrapporter, nöje, erbjudanden… Följ oss under vintern på jonasisalen.se/blogg

afterski, afterski sälen, fiesta, bandet fiesta, bandlista, genuin afterski, tandådalens wärdshus, äntligen onsdag, klubb, tdlounge, klubb tandådalen, klubb sälen, DJ, Tandådalen, Jonas i Sälen, nöje

Tandådalens Wärdshus, Tandådalen, O'Learys, O'Learys Tandådalen, Waynes Coffé,

%d bloggare gillar detta: