Wärsan Nightclub

Välkommen till Sälens nyaste nattklubb – Wärsan Nightclub. En trappa ned i Tandådalens Wärdshus hittar ni Sälens nyaste nattklubb och nästa steg i vår utveckling av Tandådalens nöjesutbud.

Lunch och afterski på Tandådalens Wärdshus, eller kanske lunch på Pulsen. Kanske en kaffe på Bakfickan, Järnet eller ute i Lindalens Fäbod. En drink på TD Lounge eller en middag på O’Learys Tandådalen. Välkommen in i Jonas i Sälens Tandådalsfamilj – Wärsan Nightclub!

Tandådalens Wärdshu, genuin After ski Följ oss på facebook

22-02, 18+ Glöm ej leg.

wärsan, Wärsan nattklubb, Wärsan nightclub, Tandådalens Wärdshus, afterski, Jonas i Sälen, nöje tandådalen, nöje sälen, nightclub sälen, nightclub tandådalen, nightlife sälen, cocktailbar, barer sälen

Veckprogrammet ute nu! Du hittar det här!

httjulbord, julbord för avhämtning, julbord catering, julbord sälen, julkasse, take away, Jonas i Sälen, Sälenkassen, tandådalen, jul sälen, jul tandådalenps://jonasisalen.se/2017/12/21/en-riktigt-god-jul-veckoprogrammet/

Tandådalens Wärdshus, Tandådalen, O'Learys, O'Learys Tandådalen, Waynes Coffé,

%d bloggare gillar detta: