Afterski idag

Afterski idag fredag och imorgon lördag, 22-23 december, kl: 15.00 på Tandådalens Wärdshus med Peter Bogsveen. Välkommen!

Solen skiner, blå himmel, lite kallt… Kom in och värm dig hos oss! Lunch på Tandådalens Wärdshus 11.30 – 14.30. Boka bord på O’Learys Tandådalen ikväll. TD Lounge och O’Learys Tandådalen öppet! Music Quiz idag 20.00 på TD Lounge.

afterski, afterski tandådalen, afterski sälen, peter bogsveen, Jonas i Sälen, jukasse, julkasse sälen, julbord, julbord avhämtning, Tandådalen, fira jul, Sälen

Sista chansen att rädda julen – boka julbord för avhämtning!

Skynda er innan vi stänger bokningen och passa på när vi öppnar bokningen igen för Nyårskassen!!!

Boka idag och hämta en kasse med ett gott julbord att avnjuta i stugan. 395 kr/person, hämta den 23/12 i Lindvallen eller i Tandådalen. 4 sorters sill, 4 sorters lax, paté, julskinka, kalvsylta, lammfiol, fårfiol, köttbullar, ribs, prinskorv, rödkål, kokt potatis, Janssons, Kvibble & brieost, saffrans kaka, ris a la malta, skumtomtar, ischocklad, smör & bröd – en riktigt god jul! Boka nu!

julbord, julbord för avhämtning, julbord catering, julbord sälen, julkasse, take away, Jonas i Sälen, Sälenkassen, tandådalen, jul sälen, jul tandådalen

Veckprogrammet ute nu! Du hittar det här!

httjulbord, julbord för avhämtning, julbord catering, julbord sälen, julkasse, take away, Jonas i Sälen, Sälenkassen, tandådalen, jul sälen, jul tandådalenps://jonasisalen.se/2017/12/21/en-riktigt-god-jul-veckoprogrammet/

Tandådalens Wärdshus, Tandådalen, O'Learys, O'Learys Tandådalen, Waynes Coffé,

%d bloggare gillar detta: