Afterski Bandlista

Äntligen, här kommer en tidig julklapp! Jonas i Sälen och Tandådalens Wärdshus presenterar afterski bandlistan för vintersäsongen 2017/2018.

Afterski Bandlista pdf.

afterski, bandlista, afteski bandlista, tandådalens wärdhus, jonas i sälen, afterski tandådalen, bandlista tandådalen, afterski sälen, dayparty, live i loungen, TD Lounge, Wärsan, Tandådalens Wärdshus, nöje tandådalen, nöje sälen

Med reservation för ändringar. Senaste nytt, följ oss på facebook.com/tandadalenswardshus Varje vecka postar vi veckoprogrammet på jonasisalen.se/blogg.

Några förtydliganden till säsongens lista. En nyhet i år är bl.a våra DayPartys. Mer info om dessa kommer. På en DayParty afterski är det bl.a DJ’s som står för underhållningen. De dagar vi kör DayParty spelar istället bandet på TD Lounge på kvällen. Spelningar i nya nattklubbens regi kommer presenteras senare. Likaså vilka kvällar som vi kör Live i Loungen på TD Lounge. Kolla i veckoprogrammet.

DayParty och Nattklubben är en utveckling av vårt nöjesutbud i Tandådalen. Vi värnar den genuina afterskin med pjäxdans, allsång och congatåg. Samtidigt jobbar vi ständigt med att utveckla vårt utbud. På så sätt kom UtomhusHousen och Live i Loungen på TD Lounge till. Nu tar vi ytterligare steg denna säsong med en större scen, fler barer och massor av nyheter kvar att presentera.

söndagarna står det Afterski DJ. Alltså inget liveband eller trubadur men inom kort presenterar vi en efterlängtad och efterfrågad söndagsnyhet.

Precis som vanligt presenterar vi också påskens artister senare. Fjällvärldens största Utomhusafterski på Långfredagen och Påskaftonens härliga afterski med PartyPatrullen och en lång rad gäster.

Till sist vill vi också uppmärksamma om Sälens Lugnaste Afterski, garanterat utan musik, där du kan njuta av en god Sälenöl framför öppna brasan i lugn, rogivande fäbodmiljö på Lindvallens Fäbod. Vi öppnar Lindvallens Fäbod om några dagar. Mer info i veckoprogrammet.

Välkommen till Tandådalens Wärdshus i vinter!

 

 

 

afterski, afterski sälen, fiesta, bandet fiesta, bandlista, genuin afterski, tandådalens wärdshus, äntligen onsdag, klubb, tdlounge, klubb tandådalen, klubb sälen, DJ, Tandådalen, Jonas i Sälen, nöje

Veckoprogrammet, vecka 51 – Julspecial, postas under tisdagen på jonasisalen.se/blogg

Tandådalens Wärdshus, Tandådalen, O'Learys, O'Learys Tandådalen, Waynes Coffé,

%d bloggare gillar detta: