Premiär fredag 1 december

Fredag 1 december öppnar vi officiellt vintersäsongen 2017/2018 i Tandådalen. Liftarna är öppna fredag-lördag 09.00 – 18.00 i belysta backar och södag-torsdag 09.00 – 15.30. Till att börja med är nedfarterna 16, 19, 20 och 21 öppna samt liftarna T8, T10, T11 och T12. Pistkarta Tandådalen som pdf.

Vi öppnar Tandådalens Wärdshus, O’Learys Tandådalen och TD Lounge på fredag. Dessutom är Bakfickan värmestuga invid Tandådalens Wärdshus alltid öppet när liftarna går. O’Learys, Fredag: 17.00 – 21.00, Lördag 15.00 – 21.00 BOKA BORD. TD Lounge, Fredag & Lördag 20.00 – 01.00.

På Tandådalens Wärdshus kommer ni bl.a hitta lunch, t.ex vår klassiska Gulaschsoppa. Brasan i Loungen är tänd, ölen är kyld – och som alltid på försäsongen: Afterski till spellista. Lagom hårt, ibland soft och skönt, då och då blir det riktigt bra drag.

tandådalens värdshus, tandådalen, afterski, liftar, skistar, td lounge, O'Learys, Jonas i Sälen, lunch i backen, snödjup, Sälen, säsongsöppning, Stora backen

Kommer ni ihåg förra säsongen? Vid flera tillfällen toppade Tandådalen snötoppen, inte bara i Sverige utan även i Skandinavien. Med ett drygt dygn kvar till vår officiella öppning är vi där igen! Glädjande och ödmjukt kan vi konstatera att vi ligger i topp med nysnö bland alla skidanläggningar där SLAO* mäter snödjup. *Svenska skidanläggningars organisation #älskasnö

snörapport, skidspår, säsongöppning, tandådalen, tandådalens wärdshus, jonas i sälen, snödjup, nysnö, Sälen, Dalarna, afterski

Extra kul är det att ser bra ut i hela Sälen, t.ex i Lindvallen. Lite häftigt och kul känns det också att när vi öppnar officiellt i Tandådalen på fredag så är läget i backarna och terräng bättre än många av de skidanläggningar som öppnat tidigare. Skistar har producerat snö en masse. Vädret har varit gynsamt och snökanonerna har dundrat på dygnet runt. Pistmaskinerna har jobbat oförtrutet i backe efter backe. Vi längar ivrigt efter att få slå upp portarna, tända brasa, sätta på musiken och inleda skidsäsongen 2017/2018 i Tandådalen. Varmt välkomna!

snörapport, skidspår, säsongöppning, tandådalen, tandådalens wärdshus, jonas i sälen, snödjup, nysnö, Sälen, Dalarna, afterski

Spårrapporter, nöje, erbjudanden… Följ oss under vintern på jonasisalen.se/blogg

snörapport, skidspår, säsongöppning, tandådalen, tandådalens wärdshus, jonas i sälen, snödjup, nysnö, Sälen, Dalarna, afterski

Vi öppnar Tandådalens Wärdshus på fredag. Här kan du njuta av god, hemlagad, husmanslunch. Ta en kall öl eller en kaffe vid brasan i loungen. Vi kör försäsongsafterski till spellista med populära låtar. Vår första livebands afterski kör vi 15-15 december då Sveriges näst snyggaste band står på scenen i vårt nya, stora afterskipalats – missa inte det. Vi lägger de sista pusselbitarna innan vi presenterar säsongens afterski bandlista. Du kommer hitta den här.

afterski, afterski tandådalen, tandådalens wärdshus, snsb, sveriges näst snyggaste band, Tandådalens Wärdshus, afterski sälen, Jonas i Sälen, Tandådalen, nöje tandådalen, nöje sälen

På fredag är även O’Learys Tandådalen och TD Lounge öppet. Mer info kommer! Mer info kommer också om Sälens nyaste nattklubb, Wärsan.

wärsan, Wärsan nattklubb, Wärsan nightclub, Tandådalens Wärdshus, afterski, Jonas i Sälen, nöje tandådalen, nöje sälen, nightclub sälen, nightclub tandådalen, nightlife sälen, cocktailbar, barer sälen

BOKA NYÅR HÄR

BOKA BOENDE HÄR

Spårrapporter, nöje, erbjudanden… Följ oss under vintern på jonasisalen.se/blogg

afterski, afterski sälen, fiesta, bandet fiesta, bandlista, genuin afterski, tandådalens wärdshus, äntligen onsdag, klubb, tdlounge, klubb tandådalen, klubb sälen, DJ, Tandådalen, Jonas i Sälen, nöje

Tandådalens Wärdshus, Tandådalen, O'Learys, O'Learys Tandådalen, Waynes Coffé,

%d bloggare gillar detta: