Vinnare i Coca Colas och Tandådalens Wärdshus påsktävling!

Vilken påskfest och vilken tävling! Över 400.000 har nåtts och nästan 200.000 har sett vår film. Flera tusen har deltagit genom att gilla och dela. Vi på Coca Cola och Tandådalens Wärdshus tackar alla deltagare och vi är lite rörda över alla fina tillrop, rim och kommentarer. Jättekul!!! Självklart sätter vi igång och planerar för nya tävlingar till nästa säsong.

Tandådalens Wärdshus, Coca Cola, tävling, skidor, Nordica, Jonas i Sälen, Påsk, påsktävling, långfredag, Utomhusafterski, Sälen

Vinnare av skidorna blev Marcus Tärnholm i Stockholm. Vinnaren är meddelad och tävlingen är avslutad. Tack ännu en gång alla glada tävlande. Tack till Coca Cola som ordnade fram de fina skidorna från Nordica.

Veckoprogrammet vecka 16 hittar du här.

TÄVLA MER!

Vi på Tandådalens Wärdshus och Jonas i Sälen har en pågående tävling kvar. Vår foto och filmtävling där vi under säsongen utsett tre vinnare. Vi vill ha en vinnare till som vinner en lunch hos oss. Kan den inte avnjutas nu sista dagarna, eller under sommaren på Lindvallens Fäbod så går det bra att kvittera ut vinsten under nästa säsong 2017/2018. Läs mer om tävlingen här.

Sätt er och minns den underbara skidsäsongen. Leta upp din bästa bild eller filmsnutt och skicka till oss. Vi avslutar tävlingen sista april!

fototävling, afterski, afterski sälen, afterski tandådalen, partypatrullen, tävling, foto, sälen, gilla oss på facebook, jonas i sälen

Veckoprogrammet vecka 16 hittar du här.

OBS! Järnet och Bakfickan är stängt för säsongen. Välkomna till Tandådalens Wärdshus. Öppet 10.30 – 17.30. Lunch 11.30 – 14.30. Afterski kl: 15.00. Bakfickan värmestuga alltid öppet när liftarna är öppna.

IKVÄLL ONSDAG. Säsongsavslutning Äntligen Onsdag @ TD Lounge. Välkommen!

äntligen onsdag, klubb, td lounge, DJ, nöje tandådalen, nöje sälen, klubb sälen, klubb tandådalen, Jonas i Sälen, Tandådalen

Veckoprogrammet vecka 16 hittar du här.

Tandådalens Wärdshus, Tandådalen, O'Learys, O'Learys Tandådalen, Waynes Coffé,

Jonas i Sälen, årets företagare, Lindvallens Fäbod, boka stuga, boka boende, konferens, Tandådalen, Tandådalens Wärdshus, Sälen

%d bloggare gillar detta: