Skidkonferens sista minuten!

Tillfälle! Vår storstuga Gattar är ledig söndag till torsdag vecka 13. Den unika storstugan Gattar är idealisk för skidkonferens: 24 bäddar, 11 unika rum, utomhus jacuzzi, vedeldad bastu & relax, 700 meter från Tandådalens backar, över 100 cm snö i backar och terräng idag. Mycket goda referenser finnes.

Gattar, gattarstigen, sista minuten, konferens, fjällkonferens, konferens sälen, skidkonferens sälen, jonas i sälen, konferens storstuga, konferens dalarna, upplevelsemiddag

Gattar ligger ca 700 meter ifrån Tandådalens skidanläggning, en unik exklusiv storstuga. Boendet håller hög standard och totalt finns 24 bäddar fördelat på 11 unika rum. Samtliga sängar är bäddade med Canada Goose. I stugan finns ett härligt sällskapsutrymme där det också går bra att konferera. Stugan är utrustad med en väl tilltagen vedeldad bastu och relaxavdelning samt en utomhusjacuzzi.

När ni hyr Gattar ingår alltid bäddade sängar med Canada Goose och handdukar utlagda på rummet, tillgång till vedeldad bastu och utomhus jacuzzi, samt städning av stugan. Ni har även möjlighet att beställa mat, dryck och övriga aktiviteter.

För mer information och prisuppgifter kontakta oss. Tel: 0280 – 333 30

Bo i Sälen, konferens i Sälen, storstuga, all inclusive, GattarSkoter i Sälen, skotersafari, konferens, fjällkonferens, Gattar, Jonas i SälenBo i Sälen, konferens i Sälen, Gattar, fjällkonferens, storstuga, allinclusive, TandådalenHütte, Sauna, Whirlpool, Sälen, Jagd, Elchjagd, Birk, Sälefjällen, Scandinavian MountainsSkoter i Sälen, skotersafari, konferens, fjällkonferens, Gattar, Jonas i SälenVandring i Sälen, storstuga, Gattar, bo i Sälen, Sälen, Jonas i Sälen, logi, hotell, hotels, Scandinavian MountainsAll inclusive, bo i Sälen, Gattar, lodge, cabin, storstuga, Jonas i Sälenälgjakt, ripjakt, skogsfågeljakt, hundkurs, fågelhundkurs, jakt, Jonas Hunting Experience, Sälenfjällen, GattarAll Inclusive, storstuga, bo i Sälen, bo tillsammans, lodge, ski lodge, Gattar

KONTAKTA OSS

Tel: 0280 – 333 30

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter

%d bloggare gillar detta: